Μιχάλης Ππεκρής : "....εγιναν κρούσεις για Λαβορδε..."

ppekrisSAK_3848
Μιχάλης Ππεκρής μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Αρχικά ρωτήθηκε για το αν ευσταθούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για αποχώρηση των Κοζάτσικ, Σταχόβιακ, Τζανίσιο, Ζαϊρί, Κωνσταντίνου, Τόμασιτς…
«Ναι. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο Τόμασιτς είναι η μοναδική περίπτωση όπου θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Αν τα καταφέρουμε θα ελευθερωθεί μια θέση κοινοτικού».
Για την προσπάθεια που γίνεται για να στελεχωθεί η ομάδα με όσο το δυνατό περισσότερους Κύπριους…
«Σκοπός μας είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα με περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές και δευτερεύον με Έλληνες. Ίσως κάνουμε ακόμα δύο μεταγραφές Κυπρίων αυτή την περίοδο. Στόχος μας τα επόμενα χρόνια είναι ο κορμός να αποτελείται από Κύπριους ποδοσφαιριστές».
Για τον Σπρόκελ…
«Έκανε κάποια άσχημα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Δεν ήταν σε φόρμα και ο προπονητής έκρινε ότι δεν θα ήταν σωστό να τον έβαζε βασικό στον αγώνα με την ΑΕΛ. Έκανε και κάποια παραπτώματα αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα εκτός απροόπτου και την νέα ομάδα. Αυτό το εκτός απροόπτου ισχύει για όλους τους παίκτες. Όλοι είναι υπό διαπραγμάτευση και όλοι έχουν την τιμή τους».
Για τον Λαβόρδε…
«Έγιναν κάποιες κρούσεις, εμείς όμως θέλουμε να μείνει ο Λαβόρδε ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο συν».  
Για τους Μακρή και Ρέζεκ…
«Δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Στον Μακρή αυτή τη βδομάδα έγινε μια πρόταση, η οποία δεν αλλάζει.  
Έχουμε όρια και όρους. Σε όλους πρέπει να ακολουθηθούν οι κανόνες. Για τον Ρέζεκ ήταν ξεκάθαρη η διοίκηση. Είναι και το θέμα με τα  λεφτά που θα πάρουμε με τη συμμετοχή του στην Εθνική Τσεχίας στο Euro».
Πόσους ποδοσφαιριστές υπολογίζει να αποκτήσει η Ανόρθωση…
«Δεν θα μείνουμε στους έξι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να αποκτηθούν μέχρι δέκα ποδοσφαιριστές».
Για τα διοικητικά…  
«Τα ετοιμάζει όλα ο πρόεδρος. Αυτός κάνει τον  σχεδιασμό».  
Για την απόφαση του ΑΠΟΕΛ να μην πάρει εισιτήρια για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής…
«Δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό. Είναι δικό τους θέμα. Θα είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι μετά και την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια. Ίσως έκριναν ότι θα ήταν καλύτερα να έρθουν χωρίς φιλάθλους». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια