• Ανησυχίες – Προβληματισμός και Ικανοποίηση

      Του Αντρέα Χριστοδουλου

      Ξυπνώντας σήμερα και βλέποντας και διαβάζοντας τον τύπο για τις «σίγουρες» αποδεσμεύσεις των Σπρογκελ, Μακρη και Ρεζεκ έπιασε με μια ανησυχία. Μετά το ψυχολογικό ανέβασμα που μου έκανε το άρθρο του ΚΡΙΝΟΥ ηρτεν τούτο να με προβληματίσει.

      Πηγαίνοντας στην δουλεία μου άκουγα Σουπερσπορτ όπου ξεκίνησαν με το δικό μας ρεπορτάζ και φιλοξενούσαν τον πρόεδρο Σάββα Κάκο. Ο πρόεδρος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είπε ότι οι πιο πάνω μένουν αλλά δεν είπε και ότι φεύγουν καθώς με τον Μακρή ακόμα περιμένουν να απαντήσει ενώ με τους άλλους δυο δεν έχει γίνει ακόμα καμία κουβέντα και αναμένονται οι μάνατζερ τους. Επίσης ο κ. Κακος επανάλαβε και υπογράμμιζε συνεχώς ότι κάθε πράγμα όπως και οι ποδοσφαιριστές ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους ΑΞΙΑ. Και πολύ σωστά καθώς όσο αξίζεις και μπορείς να προσφέρεις τόσα πρέπει να αμείβεσαι. Ποδοσφαιριστές ΥΠΑΡΧΟΥΝ παρά πολλοί. Φτάνει πια στα παχουλά συμβόλαια και στους υπερεκτιμημένους ποδοσφαιριστές. Έφτασε η ώρα της σωστής δουλειάς και της σωστής διαχείρισης από τους σωστούς ανθρώπους.

      Έμενα προσωπικά σήμερα ο πρόεδρος με έπεισε ότι καλό γίνεται. Κάτι που θα δείξει το αποτέλεσμα του τα αμέσως επόμενα χρόνια μπορεί με τίτλο, μπορεί με ευρωπαϊκή πορεία αλλά μπορεί και με οικονομική εξυγίανση. Τρία πράγματα που η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ μας εχει άμεση ανάγκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια