Ποιότητα και εμπειρία στην αμυνα



22 γκολ παθητικό είχε η ομάδα σε 32 αγώνες δεν ειναι κακος απολογισμός,ομως η αμυνα της ομάδας μας υστερούσε σε ποιότητα σε σχέση με τους αντιπάλους της .

Κέντρο της άμυνας
Η αξία του Πορτογαλου Πάουλο Ζορζ είναι δεδομένη, φυσικά  η παρουσία του και μόνον δεν εγγυάται από μόνη της οτι η αμυνα μας θα σταματήσει να "μπάζει" νερα. Διπλα του θα είναι ο Γιούργκεν Κόλιν, του όποιου η αγωνιστική αξια ειναι αδιαμφισβήτητη  και  θα τον βοηθήσει και η παρουσία του Ζορζ δίπλα του .Ο μικρος Δημήτρης Οικονόμου που αποκτήθηκε φέτος από την Ένωση μπορει να μην εχει την εμπειρία απο μεγάλη ομαδα αλλα μπορεί να δώσει λύσεις  σε ενδεχόμενα προβλήματα στα μετόπισθεν .Λύσεις μπορεί να δώσει και ο Γουίλιαμ Μποαβεντούρα καθως και ο Μπρανκο Ιλιτς αφου μπορούν αν αγωνιστούν και οι δυο σαν σέντερ μπακ.

Φτερά της άμυνας με «φτερά» 
Πέραν της κακής 
συμπεριφοράς στην αμυνα , η Ανόρθωση είχε σοβαρό πρόβλημα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς τα μπακ πλέον έχουν πρωταρχικό ρόλο στην επιθετική λειτουργία των ομαδων.
Ο Μαρκος Άντιτς είναι μεν μια αξιόπιστη λύση, όχι όμως ικανός για να κάνει τη διαφορά.
Ο Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, ο οποίος ειναι γνωστός για τις επιθετικές του αρετές θα μπορει να κανει το overlap και να βοηθα και τους χαφ στον επιθετικο τομεα
Ο Μπρανκο Ίλιτς θα δώσει νέα πνοή και το κατι εξτρα στη δεξιά πτέρυγα της Ανόρθωσης.


Και φθηνότερη και καλυτερη και συμφερει
Κατα 215 χιλιάδες ευρώ φθηνότερη θα είναι η αμυντική γραμμή της ομάδας σε σχέση με πέρσι. Ακούγετε παράξενο αν αναλογιστεί κάνεις πως θεωρητικά η ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν ειναι καλύτερης αξιας απο αυτους που αποδεσμεύτηκαν. Η Ανορθωση φετος θα πληρώνει περιπου 1.140.000 ευρώ για την άμυνα στο ποσό περιλαμβάνεται και η αγορά του Δημήτρη Οικονόμου (κάπου στις 150 χιλιάδες ευρώ).
Πιο ακριβός παίκτης  θα είναι ο Πάουλο Ζορζ, ο οποίος θα αμείβεται με 180 χιλιάδες ευρώ ετησίως ενω 240 χιλιαδες ηταν το κασε  του Σίβαρντ Σπρόκελ που αντικατεστησε ,ενώ 190 χιλιάδες ευρώ εισέπρατταν οι Ζανίσιο, Κόλιν ( που φέτος του έγινε μείωση), και Τόμασιτς.

Φυσικα ολα αυτα στο θεωρητικο κομματι.Ολοι θα κριθουν εντος του τερεν.


αν σου άρεσε κανε  στη επίσημη σελίδα του μπλοκ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια