Η προετοιμασία στο Σέεφελντ


Με ανακοινωση της η Ανορθωση ενημερωνη το κοινο σχετικα με την προετοιμασια στην Αυστρια

Αναλυτικα η ανακοινωση

Με πρωινή προπόνηση, που τελείωσε πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας επί Κυπριακού εδάφους. Από αύριο το σκηνικό της προετοιμασίας μεταφέρεται στο προπονητικό κέντρο Σέεφελντ, όπου η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που ως γνωστό συμπεριλαμβάνει και τέσσερα πολύ αξιόλογα φιλικά παιχνίδια.



Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί αύριο πρωί και μέσω Μονάχου θα φτάσει στον τελικό προορισμό της όπου και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 07 Ιουλίου 2012. Στην αποστολή συμμετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και πολυάριθμο προσωπικό αποτελούμενο από Ιατρική και Υποστηρικτική ομάδα.




Ο Γιαν Ρέζεκ, ο Τσέχος διεθνής που επάξια μας εκπροσώπησε στο Euro 2012, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα 02 Ιουλίου.


Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας:


Ιούλιος Κονναρής           Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Ρόνι Λέβι                       Προπονητής
Σίμος Ταραπουλούζης    Βοηθός Προπονητής
Γιώργος Γεωργίου          Προπονητής Φυσικής Κατάστασης
Αριάν Μπεκιάι               Προπονητής Τερματοφυλάκων




Σρέντιαν Μπλάζιτς, Χρίστος Μάστρου, Γαβριήλ Κωνσταντίνου, Μάρκο Άντιτς, Πάολο Ζορζ, Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, Γιούργκεν Κόλιν, Δημήτρης Οικονόμου, Μπράνκο Ιλιτς, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Γιώργος Σιέλης, Βίνσεντ Λαμπάν, Χρίστος Μαραγκός, Αδάμος Αντρέου, Παναγιώτης Λοιζίδης, Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, Τόνι Κάλβο, Ρικάρντο Λαβόρδε, Μαρκίνιος, Γιάννης Οκκάς, Εβάντρο Ρονκάτο, Γιάν Ρέζεκ.


Φυσικά από την αποστολή δεν θα μπορούσε να λείπει το ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Media το οποίο θα είναι παρών να σας παρέχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα με φωτογραφικό υλικό, με βίντεο και συνεντεύξεις που κατά αποκλειστικότητα θα έχουμε για τους φίλους της ομάδας μας.

αν σου άρεσε κανε  στη επίσημη σελίδα του μπλοκ  .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια