Αγγλία Vs Ιταλια - ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τη Bet365!


Αφού τερμάτισε πρώτη στον Όμιλο Δ', η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ιταλία στους προημιτελικούς του Euro 2012 την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 21:45 και έχουμε ένα φανταστικό δωρεάν στοίχημα Σε-Εξέλιξη για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παίξετε ένα στοίχημα στον μεγάλο αγώνα πριν την έναρξή του, και όταν αυτός ξεκινήσει, να παίξετε άλλο ένα σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το πρώτο σας στοίχημα 'Σε-Εξέλιξη' είναι χαμένο, θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμα έως και την αξία του μεγαλύτερoυ στοιχήματός σας πριν τον αγώνα!!


Ακόμα περισσότερο, όλοι οι νέοι πελάτες στην Bet365 δικαιούνται μία Προσφορά Εγγραφής που τους επιτρέπει να αποκτήσουν ένα 100% μπόνους έως και €100 στην πρώτη τους κατάθεση για €10 ή περισσότερα.


Όπως πάντα, θα υπάρχουν πολλές αγορές για να διαλέξετε με πάνω από 70 επιλογές στοιχηματισμού Σε-Εξέλιξη διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του αγώνα με Επόμενο Γκολ, Γκολ Αγώνα, Συνολικά Κόρνερ, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Τελικό Αποτέλεσμα και πολλά περισσότερα.


Με μια εκτεταμένη γκάμα αγορών πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη και μια φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος, η bet365 είναι το νούμερο ένα μέρος για ολόκληρο τον Ποδοσφαιρικό στοιχηματισμό σας.


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΣ!
bet365


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια