Σαββας Κακος : "Κοντα στις 9 χιλιαδες σημερα"


Ο προεδρος της ομαδας μας μιλησε στο sigmalive για το σημερινο αγωνα της ομαδας μας

Αναλυτικα η δηλωσεις

Για το σημερινό παιχνίδι: 

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν υπάρχει σιγουριά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, απλά μόνο το πρώτο μέρος. Πρέπει να μείνουμε σοβαροί, προσγειωμένοι και πειθαρχημένοι για να πάρουμε και νίκη αλλά και πρόκριση που θέλουμε τόσο πολύ.»

Για τις προσδοκίες: 

«Αυτή είναι η μοίρα της Ανόρθωσης. Πρέπει να κυνηγά τους τίτλους και τις εμπειρίες   Έχουμε το σημερινό παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι κοντά μας. Υπολογίζουμε γύρο στις 9χιλιάδες να έρθουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να μας στηρίξουν . Να έρθει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να είναι βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε. Να είναι ακόμη πιο σίγουροι ότι θα δουν μια νέα Ανόρθωση καινούργια ομάδα, καλύτερη από πέρσι.»

Για το κάλεσμα σε παλιούς προέδρους και παράγοντες : 

«Οι περισσότεροι πρόεδροι θα είναι σήμερα μαζί μας. Περισσότερη σημασία όμως  έχει το γεγονός ότι όλοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα κοντά στην Ανόρθωση. Παλαιοί ποδοσφαιριστές , παράγοντες είναι κοντά στην ομάδα και μια Ανόρθωση ενωμένη σαν μια γροθιά δεν φοβάται κανένα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και πρέπει να δούμε το καλό της Ανόρθωσης. Κανείς δεν θέλει να κάνει ζημία στην ομάδα.»

Για την χθεσινή τοποθέτηση το προπονητή για τον Μαραγκό

«Δεν θέλω να πω κάτι. Σήμερα έχουμε παιχνίδι και από αύριο πολύ ευχαρίστως να πω.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια