Δειλωσεις Λεβι Μποα


Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα της Ανόρθωσης με τη Λεβάντια Ταλίν ο  Ρόνι Λέβι, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του και τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ ευχαριστημένος απο τουςποδοσφαιριστές του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Για μας σήμερα έπρεπε να τελειώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε στην Εσθονία και πιστεύω ότι το κάναμε αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Όπως είχα πει ξανά έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε και δουλεύουμε σκληρά. Είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε σοβαρούς ποδοσφαιριστές, επαγγελματίες και δουλεύουν σοβαρά σε προπονήσεις και παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, τους σέβομαι απόλυτα και τους εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον. Είχαν το θάρρος και τη δύναμη να παλέψουν. Καθαρίσαμε την πρόκριση και συνεχίζουμε».

Για τον κοσμο είπε ότι...: 

«Ήταν απίστευτο. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος και κάποιες φορές ήθελα να παίξω. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ενθουσιασμένος όταν βλέπω αυτή την ατμόσφαιρα. Πιστεύω αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικοί είναι για μας και τι δύναμη μας δίνουν. Το είχα πει και στους παίκτες μου ότι πρέπει να κερδίσουμε και τον κόσμο μας».

Για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας:

 «Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε αυτό τον αντίπαλο. Θα τον μάθουμε όπως και την Λεβάντια. Ο κ. Σίμος (Ταραπουλούζης) βρίσκεται στη Γεωργία, παρακολούθησε τον αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, ένας διαφορετικός αντίπαλος. Για μας έρχονται άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια. Έχουν περάσει τα δύο παιχνίδια με τη Λεβάντια τα οποία θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Θα είναι δύσκολο, είδαμε ότι ο αντίπαλος τα πήγε καλά στους προηγούμενους αγώνες του, αλλά για μας κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Εκ μερους των ποδοσφαιριστων ο Ουίλιαμ Μποαβεντούρα: 

«Ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε τον αγώνα. Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους αγώνες που έρχονται. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον επόμενο αγώνα στη Γεωργία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας έδειξε την αγάπη του. Τον χρειαζόμαστε σήμερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που παίζουμε γι' αυτό τον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια