Αλλαγες η οχι στη ενδεκαδα ;




Σήμερα  το απόγευμα στις18:30 η ομαδα θα κανει την τελευταία της προπόνηση πριν απο το αυριανο εντος εδρας  επαναληπτικο με την Λεβάντια και ο Ισραιλινος τεχνικος θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.
Ο Ρονι Λεβι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ακόμα και τον Ρονκάτο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονηθηκε κανονικα στην χθεσινη προπονηση, όμως ο Βραζιλιάνος ενδέχεται τελικά να μείνει εκτός αποστολής για τον λόγο οτι το 1-3 δεν διχνει να φοβιζει τον Ρονι Λεβι και απο την στιγμη που εχει και αλλους ποδοσφαιριστες για την γραμμης της επιθεσης δεν θελει να ρισκαρει να βαλει τον Ρονκατο με φοβο να παθει καποια υποτροπη.
Ο Λέβι πριν από την σημερινη  προπόνηση σε διάσκεψη τύπου θα μεταδιδεται ζωντανα απο το διαδυκτιο θα μιλήσει για το αυριανό παιχνίδι.
Σκεψεις για ενδεκαδα δεν μπορουμε να πουμε αφου λογο του σκορ του περασμενου ματς θεωρητικά παντα ο Λεβι θα μπορει να κανει καποιες αλλαγες απο το σχημα που παρέταξε της περασμενη εβδομαδα, το μονο σιγουρο πως  η ομαδα αυριο θελει την νικη  πρωτίστως για το πρεστιζ της και δευτερο για τον κοσμο της που θα ειναι αυριο εκει για να παρακολουθηση τον πρωτο επισημο αγωνα της χρονιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια