Η διάσκεψη Τυπου

Αν και λιγο καθυστερημένα τελειωσε η διάσκεψη Τυπου για το αυριανό παιχνίδι.Διαβάστε ολα οσα δήλωσαν οι Ρονι Λεβι και Γιαννης Οκκας

Ρονι Λεβι


"Κάναμε ότι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι γι αυτό τον αγώνα. Φεραμε τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμασταν για το παιχνίδι με τη Λεβάντια.  Είμαστε πολύ καλή και δυνατή ομάδα, είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι αρκετό για εμάς. Παλεύουμε έχουμε πάντα καλά ομαδικό πνεύμα, και αυτό είναι πους μας κυριαρχεί. Η Λεβάντια, είναι σχετικά καλή ομάδα. Έχουμε όμως καλούς ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το πετύχουμε.
Η Λεβάντια είναι μια καλή ομάδα, έχει καλή οργάνωση, κάναμε δυνατή προετοιμασία, πιστεύω για τη στιγμή ότι κάναμε το καλύτερο. Έχουμε τις γερές βάσεις από τη περσινή χρονιά. Το γνωρίζω ότι η Λεβάντια έχει 20 επίσημα παιχνίδια στα πόδια της γι' αυτό και επαναλαμβάνω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει άγχος, αυτή είναι κακή λέξη. Το άγχος υπάρχει μόνο ότι είναι η πρεμιέρα. Θέλω να επιστρέψουμε στην Κύπρο μ' ένα καλό αποτέλεσμα".

 Γιάννης Οκκάς

"Δείξαμε στα φιλικά κάποια συμπεράσματα. Αύριο θέλουμε θετικό αποτέλεσμα, άγχος υπάρχει, η Λεβάντια δεν είναι υποδιέστερη ομάδα, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ".


αν σου άρεσε κανε    εδω στη επίσημη σελίδα του μπλοκ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια