Τζουλιανο Σπαντατσιο:"Moυ αρεσει που ο κοσμος με αγαπα"


Πέτυχε το πρωτο επισημο γκολ της Ανορθωσης σε αυτη την σεζον ,εχει πασα μοιρογνωμόνιο και κάθετη μπαλιά που σκίζει τις αμυνες ,ειναι φοβερος εκτελεστης στα στημένα και ειναι το δεκαρη που δεν ειχαμε περσυ.Ο λογος για τον Βραζιλιανο με Ιταλικο διαβατήριο Τζουλιανο Σπαντατσιο που μιλησε στο www.sigmalive.com

Aναλυτικα οι δηλωσεις:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και όλοι θέλαμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ικανοποιημένοι. Για εμάς ήταν σημαντικό να νικήσουμε το πρώτο παιχνίδι, όμως υπάρχει και ο επαναληπτικός την ερχόμενη εβδομάδα. Ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί,  όμως παίξαμε καλά και σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα».
Ρωτήσαμε τον Ζουλιάνο Σπαντάσιο αν ο στόχος είναι η είσοδος της Ανόρθωσης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
«Ναι, σίγουρα είναι στόχος μας. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε μια συγκεντρωμένη ομάδα και πειθαρχημένη. Όμως πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα παραπάνω».
Ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο μάς ανέφερε ότι του αρέσει η Κύπρος και αναμένει με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος.
«Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα με αρκετά πρωταθλήματα στην Κύπρο. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα εδώ, αλλά αυτό μου αρέσει όπως μου αρέσει και η Κύπρος. Έχουμε στόχο  να κατακτήσουμε τίτλους, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα αγωνίζεται γι' αυτό που ονομάζεται ομάδα, και η ομάδα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα».
Ο κόσμος της Ανόρθωσης από την πρώτη στιγμή χαρακτήρισε τον Ζουλιάνο Σπαντάσιο ως έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τα μέγιστα  την ομάδα και ταυτόχρονα αγαπήθηκε.
«Φυσικά μου αρέσει που ο κόσμος νιώθει έτσι για μένα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε σκληρά, για να δείχνουμε κάτι το καινούργιο. Έχουμε πάρα πολύ καλούς οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και την βοηθούν. Μου αρέσει αυτό και περιμένω το επόμενο παιχνίδι για να νιώσω ξανά τον κόσμο μας δίπλα μας».


αν σου άρεσε κανε    εδω στη επίσημη σελίδα του μπλοκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια