Στο μικροσκόπιo oι νεοφερμένοι



Αν και απο ενα αγωνα  και που αυτος ειναι ο πρωτος επίσημος για την Ανόρθωση δεν μπορεί κανες να καταφέρει να σκιαγραφήσει επαρκώς τα νεα αποκτήματα της ομαδα εμείς ομως θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε.Με εφτά νέα πρόσωπα παρέταξε την ομάδα του ο Ρόνι Λέβι και η ομαδα έδειξε χαρακτήρα, αφού πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ. 




ΣΡΕΝΤΙΑΝ ΜΠΛΑΖΙΤΣ

Ο κηπερ της ομαδα μας ειχε ευκολο απογευμα, αφού οι Εσθονοί εκαναν ελάχιστες φάσεις και ακομα πιο λιγες πηγαν στην εστια. Στη φάση του γκολ θα μπορούσε να είχε συγκρατήσει την μπάλα αλλα για κακη του τυχη η μπαλα στο διώξιμο βρήκε σώματα.

ΜΠΛΑΝΚΟ ΙΛΙΤΣ


Αρκετά καλή απόδοση από τον Σλοβένο δεξιό μπακ. Αμυντικά ο Ίλιτς ήταν πολυ καλος πλην μιας φάσης, ενώ συχνά πυκνά προσπαθούσε να βοηθήσει με ανεβάσματα τον Τόνι Κάλβο.Στα επιθετικα του καθήκοντα θελει βελτίωση.

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΟΑΒΕΝΤΟΥΡΑ


Η παρουσία του και μόνο προσδίδει ποιότητα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ανετος, σωστός στις μεταβιβάσεις του, ενώ τον Λαβόρδε συνθέτουν εναν πραγματικά καυτό δίδυμο στα ακρα.

ΠΑΟΛΟ ΖΟΡΖΕ


Πραγματικός ηγέτης προσδίδει σιγουριά στην αμυνα και μαζι με τον Κολιν που ειχαν άψογη συνεργασία δεν φανηκε να δυσκολεύονται πουθενα.

ΝΤΑΝ ΑΛΕΞΑ


Απο τους καλύτερους χθες της Ανόρθωσης. Ο Νταν έδινε την εντύπωση πως βρίσκεται καιρο στην ομάδα. Δυναμικό, σκληρο χαφ, μαρκάρει, τρέχει, ενώ με τις επιστροφές του πισω βοηθούσε και στην αμυνα οταν τα πράγματα ηταν υπο πιεση.

ΤΟΝΙ ΚΑΛΒΟ


Πολλα κιλα μπαλας...και το ξερει και το ξερουμε.Χθες σκόραρε και το προτο του γκολ με την Ανορθωση  ενω μαζι με τον Λαβορδε και Σπαντατσιο κανουν την ομαδα εξερετικη μεσοεπιθετικα.


ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ΣΠΑΝΤΑΤΣΙΟ


Στο πρώτο ημίχρονο ο βραζιλιάνος ηταν λιγο σφυγμενος. Μετα το γκολ  του στο δευτερο ημιχρονο οσο κυλούσε χρόνος ανέβαζε ρυθμούς, ενώ φαινετε πως η ομαδα βρηκε επιτελους παιχτη για τα στημενα

ΜΟΣΕ ΟΧΑΓΙΟΝ


Ο ουτε και τεσσερις μερες ποδοσφαιριστης της ομαδας μας εδειξε οτι εχει αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και άλλαζε την μπάλα με την πρώτη δίνοντας ταχύτητα στην αναπτηξη της ομαδας μας.





αν σου άρεσε κανε    εδω στη επίσημη σελίδα του μπλοκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια