Δειλωσεις Λεβι,Λαμπαν για τον αγωνα με την Ντιλα Γκορι



Ολα οσα ειπε ο Ρονι Λεβι στην καθιερωμένη διάσκεψη ενοψη του αυριανου παιχνιδιου με αντίπαλο την Ντίλα Γκόρι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.Τους ποδοσφαιριστες εκπροσωπησε ο εκ τον αρχηγων της ομαδας Βινσεντ Λαμπαν.


Αναλυτικα οι δηλωσεις του Ρονι Λεβι




«Για μας το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε στα πλέι-οφ, ξέρουμε πως η Ντίλα Γκόρι είναι μια δυνατή ομάδα και το έδειξαν στα τελευταία δύο παιχνίδια, τα οποία κέρδισαν και τα δύο. Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στην Κύπρο με αυτό. Ξέρουμε ότι χρειάζεται για τον αντίπαλο. Ο βοηθός μου τους παρακολούθησε από κοντά κι επίσης είδαμε αγώνες τους σε DVD, ότι πρέπει να πω για να προσέξουμε θα το πω στους ποδοσφαιριστές μου».

Για τον Κβιρκβέλια:

 «Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ καλό παιδί, χαρακτήρας και εξαιρετικός επαγγελματίας. Την περασμένη σεζόν είπε πως ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία του και ήρθε εδώ. Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Για τον αγώνα:

 «Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Ξέρουμε όμως τι θέλουμε θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάμε στο σπίτι μας με ένα καλό αποτέλεσμα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπρόσωπησε ο Βίνσεντ Λαμπάν, ο οποίος είπε:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Παίζουμε εκτός απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όμως είμαστε έτοιμοι για τον δύσκολο αυτό αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Χάσαμε από υποδιέστερους αντιπάλους και το μόνο που έπρεπε να αλλάξει ήταν να είμαστε πιο σοβαροί, πιο διαβασμένοι και να έχουμε πιο ομαδικό πνεύμα αλλά και υπομονή στο παιχνίδι μας. Όπως είπα και προηγουημένως σε αυτού του είδους τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Κι όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος πληρώνεις ακριβά ακόμη και το παραμικρό λάθος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια