Παραδίδουν τα εκλογικά βιβλιάρια οι ΜΑΧΗΤΕΣ (ανακοινωση)



Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, τονίζοντας ότι ως μέτρο συμπαράστασης στους οπαδούς της ομάδας που φυλακίστηκαν αποφάσισαν να παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι συνεχίζει με μια σειρά μέτρων που δείχνουν την αντίδραση μας στην άδικη απόφαση του δικαστηρίου, όπου εφτά αδέλφια μας βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εκεί που δεν μπήκαν τόσοι και τόσοι εγκληματίες. Βλέπετε εμείς δεν τους είμαστε και τόσο χρήσιμοι σε αυτήν τη μπανανιά που ζούμε γιατί τους χαλάμε τα βρόμικα σχέδια τους. Δεν εξυπηρετούμε κανενός τα συμφέροντα για να επιτελέσει το έργο του με την ησυχία του και αυτοί έχοντας κατά νου πως θα μας φιμώσουν, δημιουργούν και εκτελούν νόμους οι οποίοι υπάρχουν μόνο για οπαδούς. Πλανάσθε όμως «κύριοι» και ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

Καταρχάς μετά την τελευταία συνεδρία του Πανελλήνιου συνδέσμου αποφασίστηκε όπως παραδώσουμε όλοι τα εκλογικά μας βιβλιάρια, απέχοντας μαζικά από τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Σαν οργανωμένο σύνολο εμείς δεν στηρίζουμε κανένα κόμμα αλλά τα μέλη μας ατομικά έχουν το δικαίωμα να το πράξουν. Εμείς είμαστε ενάντια στην κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου, απλά έχουμε τα πιστεύω μας σε εθνικά θέματα τα οποία συνάδουν με την ιστορία του Σωματείου μας. Τα εκλογικά βιβλιάρια θα παραδίνονται στα κατά τόπους οικήματα του Παν.Συ.Φι, θα φυλάγονται με πλήρη εχεμύθεια και θα επιστραφούν στους κατόχους τους μια μέρα μετά τις εκλογές. Οι λόγοι που θα προβούμε στην συγκεκριμένη κίνηση είναι δύο. Ο πρώτος είναι ο προαναφερθέντας λόγος όπου κρατούνται μέλη μας στις κεντρικές φυλακές και ο δεύτερος είναι ο έλεγχος όπου θα υποστούν τα οικήματα των οργανωμένων οπαδών μας σε όλη τη Κύπρο. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ούτε να φοβηθούμε αλλά βλέπουμε πως αυτό γίνεται για να κτυπηθεί το οπαδικό κίνημα και οι λόγοι είναι εμφανείς και καταγραμμένοι στην πρώτη παράγραφο. Εάν αλλάξει κάτι σε αυτό το διάστημα και διαφοροποιηθούν κάποιες καταστάσεις, εμείς θα τερματίσουμε την κίνηση μας και θα αφήσουμε την απόφαση στην κρίση του κόσμου. Όλοι λοιπόν, από αύριο κιόλας καλείστε να μας παραδώσετε τα εκλογικά σας βιβλιάρια. Από γονείς, αδέλφια, συγγενείς και φίλους ξεκινήστε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία έτσι ώστε να κτυπήσουμε αυτό το καλοστημένο παιχνίδι τους.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας δίνει το δεύτερο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα και εμείς θα είμαστε παρόντες. Όπως και στον προηγούμενο μας αγώνα έτσι και τώρα, θα πορευτούμε ειρηνικά από το πολυκατάστημα «Πισσαρίδης» μέχρι και το γήπεδο μας. Καλούμε το κόσμο να παρευρεθεί στη πορεία και ελπίζουμε πως η παρουσία του θα είναι μαζικότερη εβδομάδα με εβδομάδα. Στην είσοδο της Νότιας κερκίδας θα πωλούνται οι καινούργιες φανέλες του συνδέσμου στην τιμή των €10. Όλα τα έσοδα είναι αποκλειστικά για τα φυλακισμένα αδέλφια και τις οικογένειες τους. Επίσης όποιος θέλει θα μπορεί να δίνει ένα μικρό ποσό ως εισφορά για τον ίδιο σκοπό. Ας στερηθούμε κάτι άλλο και ας βοηθήσουμε όλη σε αυτή τη προσπάθεια που γίνεται.

Κάτι τελευταίο το οποίο αφήσαμε για το τέλος είναι η αντιμετώπιση που τυγχάνει το Σωματείο μας από μερίδα του Τύπου. Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα παραδείγματα και ονόματα αλλά θα προειδοποιήσουμε και τους μεν και τους δε. Οι μεν είναι αυτή η μερίδα των ΜΜΕ και οι δε αυτοί που τους πληρώνουν και δυστυχώς έχουν και θέση στο συμβούλιο της ομάδας μας. Θα αρχίσουμε με τους δε και θα τους υπενθυμίσουμε ότι δεν έμεινε κανένας στην Ανόρθωση, ο οποίος έπεσε στην αντίληψη μας ότι οι λόγοι που βρίσκεται εκεί δεν είναι για την ανόρθωση του Φοίνικα αλλά για προσωπικά του συμφέροντα. Για τους μεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα και πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν θελήσει ο κόσμος θα βλέπετε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μόνο από φωτογραφίες. Γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί προς το τι γράφουμε και την περίοδο που το γράφουμε όταν την συγκεκριμένη περίοδο γίνεται της απ’ αυτής σε άλλες ομάδες του νησιού αλλά δεν δείχνεται τον ίδιο ζήλο. Εις το επανιδείν..

ΥΓ. Όλοι στο γήπεδο με την καινούργια φανέλα η οποία προπωλείται σε όλες τις επαρχίες. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΜΠΛΕ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ‘ 94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια