Ποιος θα ειναι ο αντιΚαλβο ;



Η χθεσινή προπόνηση συνοδεύτηκε και με την απρόοπτη απώλεια του  Τονι Κάλβο, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

 Υπο αλλες περιστασεις θα αποτέλεσε πολυ μεγαλο πλήγμα (οχι πως δεν ειναι) για το πλάνο του Ρόνι Λέβι και για το πως θα "κατεβάσει " την ομαδα σημερα. 
Ο Ρονι Λεβι ομως μπορει να αισθάνεται και λιγο τυχερός στην ατυχία του αφού έχει αλλες τεσσερις επιλογες για να αντικαταστήσει τον Ισπανο μεσο επιθετικο τους Ινζάκι, Οκκά  Ρονκάτο και Ρεζεκ αν και τον τελευταίο δεν τον βλεπουμε να μην παιζει στην κορυφη της επιθεσης.

Κανεις δεν μπορει να ξερει σιγουρα ποιος θα αντικαταστήσει τον Τονι Καλβο , ετσι και αλλιώς η καθε μια εναλλακτική λυση απο μονη της εχει τις ιδιαιτερότητες της.
Απο την μια ο Ινζακι ο οποιος ειναι νε μεν παιχτης με αρκετες αρετες ομως κατα ποσο θα ειναι "φρόνιμο" να ειναι βασικος σε ενα ντερπι με την Ομονοια νοουμενου πως ουσιαστηκα εχτος απο τα πεντε λεπτα συμμετοχης με την Ενωση και τις καλες εμφανισεις σε φιλικα δεν εχουμε αλλο δειγμα γραφεις απο τον Ισραιληνο .Απο την αλλη ο Οκκας σου δινει την εντυπωση πως ειναι καλυτερος οταν παιρνα μεσα σαν αλλαγη ...Ειναι και ο Ρονκατο που φετος ακομα δεν εχει καθολου λεπτα συμμέτοχης αλλα και ο Ρεζεκ ο οποιος λειτουργει καλυτερα στην κορυφη.

Οι υπολυπες θεσεις λιγο πολυ οι ίδιες διαβαστε εδω το αρθρο που σας γραψαμε χθες