Αλέξανδρος Αλεξάνδρου: "Η ώρα είναι δύσκολη αλλά..."



O σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον επερχομενο αγωνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικα οι δηλωσεις:

«Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η ψυχολογία μας βρίσκεται στα ύψη, έχουμε  τρομερή δυναμική τόσο στα αποδυτήρια, αλλά και ο κόσμος μας. Με όλα αυτά τα συστατικά δηλώνουμε έτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι. Θα αντιμετωπίσουμε την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΛ και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα πρέπει να έχει καλή απόδοση. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε την νίκη όπου είναι και το ζητούμενο.»

Για την δυναμική που θα πάρει η Ανόρθωση σε ενδεχόμενη νίκη:

«Δεν θα διαφωνήσω. Αυτά είναι τα δεδομένα που υπάρχουν. Η ΑΕΛ έμεινε πίσω και θέλει με την σειρά της να μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Από την πλευρά όμως θέλουμε και εμείς τη νίκη για να κάνουμε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα. Έχουμε εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίκτες και βέβαια αναμένουμε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλος.»

Για τον κόσμο:

Περιμένουμε ένα γεμάτο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ώρα είναι  δύσκολη αλλά η προπώληση πάει πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι ότι αν δεν κάνουμε sold out το Παπαδόπουλος θα θυμίζει πραγματική έδρα.»

Για την αξιοποίηση της έδρας:

«Τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι έχουν αλλάξει. Γίναμε πιο δυνατοί στην έδρας, όπου στα προηγούμενα χρόνια ήταν η μεγάλη δύναμη της Ανόρθωσης και πολύ δύσκολα κάποια ομάδα έφευγε με βαθμούς.»

Για την πορεία της ομάδας:

«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Κακά τα ψέματα έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε άλλες ομάδες θα ήταν αστέρια. Όλοι είμαστε μια ομάδα δεν ξεχωρίζει κανείς. Όλοι έχουν τον δικό τους ρόλο και δεν υπάρχει το αστέρι που θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και τα αποτελέσματα φαίνονται.»