Κοντα στην εξοδο Ζουλα και Σιελης



Παρελθόν θα αποτελέσει από την Ανόρθωση ο Ρουμανος φορ Εμίλ Ζούλα που ειναι στην ομαδα μας ως δανεικός από την Ντούισμπουργκ.Το δρομο προς την εξοδο απο το "Παπαδοπουλος" μετα τον Ζουλα φιανεται να περνει και ο Γιωργος Σιελης.

Η πιθανη αποχώρηση του Ζούλα ανοίγει μια θέση ξένου στο ρόστερ, η οποία κατα πασα πιθανοτητα  δεν θα μείνειχωρις κατοχο.Πρώτος μνηστηρας για την θεση είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο Αργεντινός επιθετικός που επαιζε και το καλοκαίρι για την ομαδα μας φαινεται τωρα να ειναι πολυ κοντα στο να δεσει το γλυκο και να μεταγραφεί τελικα στην Ανορθωση.
Δευτερος μνηστηρας της θεσης ειναι ο Ρουμάνος αμυντικός Γκεόργκι Γκάλαμαζ που προ ημερον ο μανατζερ του Μάρα τον ηθελε κλειστο την Ανορθωση, μαλιστα η παλια του ομαδα του ευχήθηκε και καλη συνεχεια στην Ανρθωση στην ανακοινωση λυσεις της συνεργασιας τους !!!
Χωρις να παιξει ουτε ενα λεπτο θα αποχωρισει απο την Ανορθωση ο Γιωργος Σιελης.Ο Κυπριος μεσος φαινεται να μην επεισε τον Ρονι Λεβι για την αγωνιστική του αξια και οπως ολα δειχνουν ο αδερφος του Βαλεντιου θα κουνισει μανιντιλι για αλλου.