Άρχισε η προπώληση για Ολυμπιακο


Aρχισε η προπώληση για τον αγωνα με τον Ολυμπιακο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι σήμερα άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί για τα κανονικά στα €20, τα μαθητικά στα €10 και για τα παιδικά στο €1.

Σας ενημερώνουμε ότι τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται στα σημεία προπώλησης και τυχόν διαθέσιμα στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα. Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα στις εισόδους του σταδίου. Κανένα παιδάκι δεν θα μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και κανένα παιδάκι δεν θα μπει σε κερκίδα άλλη από αυτή που δηλώνει το εισιτήριο του. Τα παιδικά εισιτήρια θα φέρουν διαφορετικό χρώμα και θα ελέγχονται πολύ αυστηρά.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τα οποία θα ανοίξουν στις 16:00. Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 16:00, θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ότι η μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης, η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας μας στη Λάρνακα γίνεται από το περίπτερο «Το πρωτότυπο» το οποίο βρίσκεται στη Γρίβα Διγενή απέναντι από τον Ερυθρό Σταυρό.

Σημεία προπώλησης:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!