Δηλωσεις Παμπου για το ματς με Ομονοια




Ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι  αρκετά,  ξεχώρισε η τοποθέτησή του ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοιχτό...

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


 «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι μετά τον αποκλεισμό της Ομόνοιας το κύπελλο οι παίκτες θα πείσμωναν για να κερδίσουν ή να μην χάσουν για να είναι στο παιχνίδι της Ευρώπης. Δουλέψαμε πολύ στα ατού της Ομόνοιας που είναι η ταχύτητα στα πλάγια. Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Υπήρξαν σίγουρα λάθη αλλά έπαιξαν μυαλωμένα σε όλο το παιχνίδι. Είχε ευκαιρίες ο αντίπαλος γιατί έχει παίκτες με ταχύτητα. Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό ειδικά στο δεύτερο μέρος για οποιαδήποτε αποτέλεσμα. Είμαστε η ομάδα που στα 20 τελευταία λεπτά είχαμε τις φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν μας ήθελε η μπάλα για μια ακόμη αγωνιστική. Με λίγη περισσότερη σοβαρότητα θα μπορούσε να έρθει το γκολ. Και η Ομόνοια με τις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι.

Δεν είναι εύκολο στη φάση που βρισκόμαστε να έχουμε 6-7 βασικές απουσίες και ειδικά σε αυτό το στάδιο γιατί δεν έχεις να κάνεις με παιχνίδια εύκολα αλλά ντέρμπι με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτοί που μπήκαν όμως και πήραν τις θέσεις κάποιων άλλων έδειξαν αρκετή ποιότητα σαν ομάδα, όμως δεν το κρύβω ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Είναι ανοικτά όλα πιστεύω, τόσο η Ευρώπη όσο και το πρωτάθλημα, όσο και αν ακούγεται περίεργο και παράξενο σε κάποιους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλάι μας και τους θέλουμε να είναι κοντά μας και στη συνέχεια. Υπάρχει πικρία πράγματι για το αποτέλεσμα, όμως δεν σταματάμε με τίποτα. Θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και αυτός είναι ο όρκος που έδωσαν οι παίκτες μου και όλοι στα αποδυτήρια».