Αλέξανδρος Αλεξάνδρου:"Η ομάδα είναι εντός στόχων"



Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση και για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Aναλυτικα η δηλωσεις:

«Περιμένουμε την δική μας Ανάσταση, ο δικός μας Γολγοθάς κράτησε πολύ και μας άφησες εκτός πρωταθλήματος, τώρα έχουμε τον στόχος της Ευρώπης. Τώρα καλείται η ομάδα να παρουσιαστεί με ένα διαφορετικό πρόσωπο» τόνισε αρχικά ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Στάληκαν κάποια μηνύματα στους παίκτες στην προσπάθεια για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα…

«Τα έχουμε πει αυτά. Όντως έχουν παρθεί μια σειρά από μέτρα εδώ και αρκετό καιρό, από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και μετά. Έχει επιβληθεί το πρόστιμο, όμως με μια νίκη επί της ΑΕΚ οι παίκτες μπορούν να αναιρέσουν αυτό το πρόστιμο».

Αγωνιστικά…

«Αυτός που σίγουρα είναι εκτός είναι ο Κόλιν που συμπλήρωσε κάρτες. Ο Σπαντάτσιο και ο Σιέλης είναι τραυματίες, ενώ από τους υπόλοιπους δεν υπάρχουν προβλήματα. Κάποια μικροπροβλήματα με τον Ρέζεκ δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς προπονήθηκε».

Χρειάζεται και ο κόσμος στο τελευταίο παιχνίδι…

«Η στήριξη είναι απαραίτητη, γνωρίζουμε τα δεδομένα, όμως ευελπιστούμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο για την στήριξη των παικτών»

Λέγονται πολλά για τα κριτήρια Ιουνίου, ότι χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για τα κριτήρια Ιουνίου…

«Είναι αλήθεια ότι για τα κριτήρια Ιουνίου θα χρειαστούμε ένα μεγάλο ποσό για τα κριτήρια Ιουνίου. Στις 15 Μάιου θα έχουμε και την γενική συνέλευση και θα λεχθούν εκεί όλα λεπτομερώς ενώπιον των μελών».

Ο Ρόνι Λέβι σε συνέντευξη του μιλά για άδικη απομάκρυνση…

«Η ομάδα είναι εντός στόχων και θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία να απαντήσουμε. Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πως θα βγούμε στην Ευρώπη».