ΠΑΝΣΥΦΙ : "Το «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» Club δεν ανήκει πλέον στον ΠΑΝΣΥΦΙ "


Ανακοίνωση εξέδωσε το κλιμάκιο Λάρνακας του ΠΑΝΣΥΦΙ, «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ», με την οποία κοινοποιεί ότι πλέον δεν ανήκει στον ΠΑΝΣΥΦΙ, αλλά διαχωρίζει τη θέση του!

 Αναλυτικά η ανακοινωση:

Το «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» Club ενημερώνει τα μέλη του και τους απανταχού ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ότι δεν ανήκει πλέον στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Μετά από ανοιχτή Συνεδρία που έγινε στο Σύνδεσμο, πάρθηκε η απόφαση από το Κλιμάκιο Λάρνακας να διαφωνήσει με την απόφαση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να στηρίξει τον οποιονδήποτε ονομαστικά. Ακολούθως, μετά την Παγκύπρια Συνεδρία, η γνώμη μας και οι προτάσεις μας δεν εισακούστηκαν και δεν στηρίχτηκαν από κανένα.
Για το λόγο αυτό, το «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» Club, αποφάσισε να κινείται πλέον ανεξάρτητα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί να λαμβάνει μέρος σε ένα θέατρο παραλόγου που διεξάγεται εδώ και χρόνια στα διοικητικά του σωματίου μας.

Ξεκαθαρίζουμε ακόμα, ότι κατά τα άλλα, στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη και πιο δυνατοί από ποτέ την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. αλλά συγχρόνως δεν μπορούμε να είμαστε μέρος αυτού του συνόλου στη παρούσα φάση.
Έτσι για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα είμαστε πάντα παρόντες, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το καλώς γίγνεσθαι της ιδέας και του ιδανικού που ακούει στο όνομα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Για το λόγο αυτό, αρχής γενoμένης από το Σάββατο δίνουμε όλοι το παρόν μας στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την στήριξη μας στην ομάδα και μόνο στην ομάδα.

Ακόμα, ενημερώνουμε όλους τους ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ότι οι εγγραφές (20 ευρώ + Φανέλλα ‘‘Χ.Φ.’’ Club) για τη σεζόν 2013-2014 θα αρχίσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» Club .

«Το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται. Δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της »

Με εκτίμηση,
«ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» Club