Α.Νικολαου:"10€ το μήνα θα μας εξασφαλίσει τις άμεσες ανάγκες του μήνα."


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας μας ο νέος πρόεδρος Αχιλλέας Νικολάου.

Αναλυτικά η επιστολή:


«Με την ευκαιρία της εκλογής μου στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου και με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας.

Φίλοι και φίλες Ανορθωσιάτες, ο τελευταίος οδυνηρός αποκλεισμός έτριξε συθέμελα τα ήδη κλυδωνιζόμενα θεμέλια του Συλλόγου μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ αναλάβαμε την ευθύνη και το βάρος να οδηγήσουμε την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα. Δεν είμαστε οι σωτήρες αυτής της τραγικής κατάστασης αλλά, είμαστε στρατιώτες, μαχητές που θα παλεύουμε συνεχώς μέχρι να επαναφέρουμε στον κάθε Ανορθωσιάτη τη χαμένη του υπερηφάνεια.

Κακά τα ψέματα φίλοι μου, κανένας Πρόεδρος και κανένα Συμβούλιο δεν μπορούν απο μόνοι τους, χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια όλου του κόσμου, του κάθε γνήσιου Ανορθωσιάτη.
Από σήμερα, ξεκινά παγκύπρια εκστρατεία διάσωσης και αναστύλωσης του σωματείου. Μια τεράστια πανστρατιά Ανορθωσιατών ξεκινά δράση. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την δεκαετία του 1970 μέχρι το 2010 έτρεξαν να προσφέρουν τον εαυτό τους σ’αυτή την εκστρατεία. Συγκινητική είναι η διάθεση και συμμετοχή των οργανωμένων οπαδών σ’ αυτή τη συστράτευση.

Απευθύνομαι και κάνω έκκληση σε όλους ανεξαιρέτως. Πρώην Προέδρους, πρώην διοικητικούς συμβούλους, παλαίμαχους, οργανωμένους οπαδούς, αλλά και στον παππού και στη γιαγιά και τον εγγονό. Όλοι μαζί μπορούμε 10€ το μήνα στοχεύοντας 15-20 χιλιάδες με τραπεζικές εντολές ή άλλως πως. Αυτό θα μας εξασφαλίσει τις άμεσες ανάγκες του μήνα.

Η ομάδα μας χρειάζεται και μας καλεί ΟΛΟΥΣ στο γήπεδο, όχι στην πολυθρόνα. Πέντε χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πανεύκολο, αν επιφανείς και επώνυμοι Ανορθωσιάτες, ή εταιρίες, πάρουν από 10-20 διαρκείας και τα διαθέσουν σε φίλους ή στο προσωπικό τους.  Όσα μέλη έχουν καθυστερημένες τις εισφορές τους, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα ΤΩΡΑ. Η μπουτίκ ξεκίνησε τη λειτουργία της και μας περιμένει να προμηθευτούμε τα νέα αναμνηστικά της ομάδας μας. Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με την Ομόνοια. Το “sold out” είναι αδιαπραγμάτευτο, γιατί θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλος ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι παρών και θα δώσει δύναμη στο νέο μας προπονητή και στους παίχτες μας, κάνοντάς τους να νοιώσουν από την αρχή τη στήριξη και την αγάπη μας.

Τελειώνοντας, υπόσχομαι:

1.    Ότι ο κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα που πηγαίνουν και πως χρησιμοποιούνται τα λεφτά του
2.    Κάθε μήνα ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται και να καταθέτει απόψεις για καλύτερη λειτουργία του σωματείου. Σύντομα θα παρουσιαστεί το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του σωματείου και τόσο εγώ όσο και το Δ.Σ. θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστώ,
Αχιλλέας Νικολάου
Πρόεδρος Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια