Νέα προϊόντα στην μπουτίκ (pics)

Ανακοίνωση μέσο της επίσημης σελιδας της στο facebook εξέδωσε η μπουτικ της ομάδας μας θέλοντας να ευχαριστήσει αλλα και συναμα να παρουσιάσει νεα προϊόντα που ει ναι ήδη στην διάθεση σας.

Αναλυτικα η ανακοινωση:


"Φίλοι και φιλές της Ανόρθωσης , η μεγάλη αγκαλιά και η θέρμη υποδοχή που έτυχε η μπουτίκ μας μονό ασυγκίνητους και αδιάφορους δεν θα μπορούσε να μας αφήσει, για αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά και συνάμα να σας υποσχεθούμε ότι θα κοπιάσουμε και άλλο για να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και να τον ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο για να σας κάνουμε περιφανούς κάθε φορά που συνεφέρνετε η’ επισκέπτεστε την μπουτίκ μας .
 Η μπουτίκ μας απόκτα περισσότερη ποικιλία με τα τελευταία μας προϊόντα που παραλάβαμε πριν λίγες μέρες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λυπεί η επίσημη φανέλα της ομάδας μας που κάθε Ανορθωσιάτης πρέπει να έχει.
Σας περιμένουμε λοιπόν να δείτε τα καινούργια μας προϊόντα από κοντά, να σας εξυπηρετήσουμε, να ακούσουμε τα παράπονα σας καθώς και τις εισηγήσεις σας με σκοπό να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε φόρα που αγοράζουμε κάτι από την μπουτίκ μας στηρίζουμε την ομάδα μας και τώρα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια