Επί τάπητος το θέμα Φ.Π.Α και των 722.000 ευρω


Σήμερα (18:00), στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην αίθουσα "Κυριάκος Θεοχάρους"  θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που ζήτησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης με τα νυν και πρώην διοικητικά μελοι της Ανόρθωσης της τελευταίας τριετίας


Ο Χρίστος Πουλλαΐδης με επιστολή του κάλεσε ολους να δώσουν το παρών τους στη συνάντηση.
Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση εχει ένα πολύ μεγάλο οικονομικο "βραχνά" να δώσει. Πρόκειται για την οφειλή των 722.000 ευρώ στον ΦΠΑ, για την περίοδο 01/06/2010 μέχρι 28/02/2013.
Η Ανόρθωση έκανε εισήγηση προς στο Υπ.Οικονομικών για την εξόφληση της οφειλής μέσω εφάπαξ πληρωμής 100.000 ευρώ και της επιπλέον καταβολής 24 ισων μηνιαίων δόσεων, που αφορούν το υπόλοιπο της οφειλής.
Αλλο σκεπτικο το οποιο βρίσκετε επι τάπητος ειναι η νυν διοίκηση να πληρωση 100.000 και τα υπόλοιπα να τα μοιραστούν οι προηγούμενες διοικήσεις.
Οπως και να εχει το θεμα ειναι οτι η σημερινή συνάντηση ειναι που σημαντική για το σωματιο της Ανορθωσης αφού πρόκειται για ενα τεράστιο οικονομικό μπελα που ταλανίζει την ομαδα μας. Και να'ταν μοναχα αυτο της επόμενες μερες έρχονται και αλλοι μεγάλοι τυπου Στοιλοφ και του βοηθου του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια