Aλ.Αλεξάνδρου : "Eνα εκατομμύριο ευρώ μέχρι το τέλος του 2013"


O υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλησε στον Super ΣΠΟΡ FM. Τόνισε ότι το σωματείο χρειάζεται ένα εκατομμύριο ευρώ μέχρι το τέλος του 2013.
Αναλυτικα οι δηλωσεις:


«Κρίνουμε ότι ο φάκελος μας είναι πλήρης και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσουμε και αυτή την φορά τα κριτήρια. Οι δυσκολίες ήταν περισσότερες αυτή την φορά όμως εικάζω ότι θα περάσουμε τον έλεγχο. Η αποστολή μας δεν τελειώνει εδώ, το οικονομικό παραμένει ένας βραχνάς, ένας Γολγοθάς και μετά την συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε να ξεκινήσει μια νέα μάχη. Στόχος είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ μέχρι το τέλος του 2013. Μέσα στους επόμενους δυόμιση μήνες πρέπει να μαζέψουμε αυτό το ποσό το οποίο είναι το έλλειμμα του σωματείου» τόνισε αρχικά ο κ. Αλεξάνδρου.

Με ποιους τρόπους θα μαζευτεί αυτό το ποσό;

«Έγινε μεγάλη συζήτηση στην συνεδρία, κατατέθηκαν κάποιες πρώτες ιδέες, κάποιες μελέτες και λείαν συντόμως θα ανακοινώσουμε επίσημα πως θα βγούμε έξω προς τον κόσμο για να μαζέψουμε αυτό το ποσό το οποίο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με την κρίση που υπάρχει. Θα γίνουν πολλές ενέργειες που θα αγγίζουν και την μάζα του κόσμου, και ανθρώπους που μπορούν να δώσουν μεγαλύτερα ποσά και εταιρείες που μπορούν να βοηθήσουν».

Μέσα στο ένα εκατομμύριο βάζετε και τις υποθέσεις της ΦΙΦΑ;

«Πρωτόδικα έχουν βγει πέντε αποφάσεις σε βάρος μας. Είναι γνωστό ότι εφεσιβάλαμε την υπόθεση Ντοπρασίνοβιτς, ενώ από κει και πέρα περιμένουμε το αιτιολογικό για κάποιες άλλες αποφάσεις για να το μελετήσουν οι νομικοί μας σύμβουλοι. Ήδη ενισχύσαμε τη νομική επιτροπή με ανθρώπους εξειδικευμένους σε αυτά τα θέματα, με διαφορές σωματείων με παίκτες και προπονητές για να διεκδικήσουμε το καλώς νοούμενο συμφέρον του σωματείου».
Με τις υποθέσεις Στοίλοφ και Τσβετάνοφ τι θα γίνει;

«Περιμένουμε το αιτιολογικό. Στόχος είναι να ανατρέψουμε πλήρως τις αποφάσεις αλλά πρέπει να περιμένουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια