Χρ.Πουλαϊδης : "Αίσχος! Πηγαίνετε να σας δώσουν στοιχεία"


Tο μήνυμα ότι δεν μπορεί να βάζει συνεχώς το χέρι στην τσέπη και να μοιράζει επιταγές έστειλε στην εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης.


Αρχικά ανάφερε :

«Ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν είναι τράπεζα. Είναι μία μονάδα, ένα άτομο, έχει έρθει σαν στρατιώτης να βοηθήσει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Σκοπός μου δεν είναι να σκάψω παλιές πληγές και να διχάσω, αλλά να ενώσω τον κόσμο. Σταθείτε δίπλα μας, σας χρειαζόμαστε. Έχουμε πρόβλημα με τις προσφυγές της ΦΙΦΑ. Τα νομικά είναι περίπλοκα, αλλά τα παλεύουμε. Έχουμε μία ικανή ομάδα νομικών. Δουλεύουν νυχθημερόν δίχως αμοιβή και τους ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή. Πολλοί παίκτες διεκδικούν άδικα αυτά που διεκδικούν».

Παράλληλα ο πρόεδρος έκανε αναφορά και στη ψιθυρολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τον αγώνα με τη Δόξα. 

«Με λυπεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχουμε στην Ανόρθωση και που δεν την βλέπω σε άλλα σωματεία. Έχουμε το όραμα και την περηφάνια που δεν έχουν άλλα σωματεία, αλλά έχουμε και το άλλο άκρο, την ψυθυρολογία. Πουλήσαμε, λένε, το ματς με τη Δόξα για να περάσουμε τα κριτήρια. Αίσχος! Πηγαίνετε στη ΣΠΕ Καρπασίας να σας δώσουν τα στοιχεία»!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο προπονητής Ζόρζε Κόστα και αρκετοί παίκτες της ομάδας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ομάδα Εθελοντών μάζευε εισφορές από φίλους της ομάδας για οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια