Αναλυτής : Aνορθωση - Εθνικός Άχνας

Για δεύτερη φορά φέτος η ομάδα μας μένει πίσω στο σκορ, αυτη την φορα ομως κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να παρει την νικη στο 84' με γκολ του Ροβερτο Κολαουτι.
Χωρις πολλα πολλα παμε να δουμε τις σημαντικοτερες φάσεις του αγώνα, που  είτε έκαναν ζημιά (αμυντικα κυριος) στην ομάδα μας είτε ηταν σημαντικές στο να πάρουμε το τρίποντο.


Τεράστιο αμυντικό λάθος απο την αμυνα μας αφού ο παιχτης του Εθνικου που ειναι στον κυκλο κανει σχεδον ολη την απόσταση για να μπει στην περιοχη  χωρις να μαρκάρετε απο κάποιον. Οπως μπορείτε να δείτε τον παρακολουθεί ο Αλεξα αλλα δεν τον ακολουθεί στη κινηση που θα κανει. 


Ο αρ.3 Αλεξα απο οτι βλεπετε δεν ακολουθει τον παιχτη του Εθνικού οπως και οι αριθμοί 1 και 2 αφου ειναι εκει χωρις να μαρκαρουν καποιον (ο αριθμος 2 αν δειτε την συνεχεία της φάσεις θα έπρεπε να δώσει βοήθεια για διπλό μαρκαρισμα στο παιχτη μας που μαρκάρει αυτόν του Εθνικου που έβγαλε την σέντρα για το γκολ).


Η επιμονη και η μαχητικότητα του ξεκούραστου και με καθαρο μυαλό αρ.2 Αμιτ Μπεν Σουσιαν συνηγόρησαν ετσι οστε να κλεψει την χαμενη μπαλια και να την μεταβιβάσει σωστα στον αρ.1 Φοφανα και αυτος στην συνέχεια να δωσει παράλληλη πασα στον Κολαουτι που ειναι αμαρκαριστος εντός παιδιάς για να σκοράρει. 


Εξαιρετικό σε δημιουργία οσο και σε τελείωμα γκολ ο αρ.1 Κολαουτι δέχεται την μακρινή μπαλιά απο την αμυνα και συγκεκριμένα απο τον Τζεισον Δημητριου  και με γυριστή κεφαλιά βρίσκει άψογα τον αρ.2 Γκριγκαλασβίλι, αυτός κάνει πολυ καλο κατέβασμα της μπάλας και ακολούθως με μια που ωραία λομπα κρεμαζει τον Κοντουλ. 


Και σε αυτο το ματς έδειξε πολλες αμυντικές αδυναμίες αφου δεν γίνεται ομάδα της δυναμικότητας της Άχνας να σου κάνει κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Απο την άλλη η επίθεση της ομαδας μας με τον Κολαουτι μπορεί σε καθε φάση να "βγάλει" γκολ αφου η μαεστρία του Αργεντινου φορ αλλα και οσων τον πλαισιώνουν στην επίθεση ειναι χάρμα οφθαλμών στο γηπεδο για εμας και εφιάλτης για τους αντιπαλους μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια