Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : " Θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από τα ποσά"


Για τις υποθέσεις Στοΐλοφ και Τσβετάνοφ, αλλά και γενικότερα για τις υποθέσεις που εκδικάστηκαν από την ΦΙΦΑ, μίλησε στο Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Aναλυτικα οι δηλωσεις:


Για το νέο οικονομικό μπελά...

«Είναι τέσσερεις συνολικά οι υποθέσεις, αφού πέραν των Στοΐλοφ και Τσβετάνοφ είναι αυτές των Σεϊρού και Κονσίστρε. Το ποσό ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Μιλάμε για υπέρογκα ποσά για αυτές τις εποχές. Είναι δύσκολα τα πράγματα για το σωματείο. Έχουμε ενημερωθεί για αυτές τις αποφάσεις και έχουμε ζητήσει από την ΦΙΦΑ το δικαιολογητικό της απόφασης κάτι που αργεί να έρθει. Είναι κάτι που μπορεί να χρειαστεί τρεις μήνες. Από κει και πέρα υπάρχει ένα μικρό χρονικό διάστημα όπου μπορούμε να κάνουμε έφεση  Θα δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Θα τις χειριστούν οι νομικοί μας σύμβουλοι και θα προσπαθήσουμε από τις εφέσεις να μειώσουμε αυτό το ποσό. Είναι εξαιρετικά δύσκολη η προσπάθεια και θα δούμε τι θα γίνει».

Οι υποθέσεις αυτές δεν εμπίπτουν στα κριτήρια Σεπτεμβρίου...

«Δεν εμπίπτουν σε αυτά τα κριτήρια και δεν γνωρίζουμε αν θα είναι στα κριτήρια Δεκεμβρίου. Αργά ή γρήγορα όμως θα πρέπει να πληρώσει το σωματείο μας. Ευελπιστούμε να ρίξουμε το ποσό σε κάποιες υποθέσεις. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε κάποια ποσά και να κάνουμε διακανονισμούς. Είναι εξωπραγματικά ποσά για τα δεδομένα μας. Όταν θα προστεθούν στα έξοδα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα τα δει η διοίκηση στην προσεχή συνεδρία του συμβουλίου για να δούμε πως προχωρούμε».

Για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου...

«Κάποια ποσά θα έπρεπε να είχαν διακανονιστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Τα πλείστα έχουν ήδη πληρωθεί και θα είμαστε εντάξει αυτή τη φορά. Κάποιοι βάζουν ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Θα τα καταφέρουμε, όμως κάθε φορά η προσπάθεια γίνεται δυσκολότερη».

Αν υπήρχε ειδικός όρος για την αποδέσμευση του...

«Υπήρχαν οι όροι που ήταν καθαρά υπέρ του σωματείου μας. Υπήρχαν νομικές γνωματεύσεις ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν θα λυθεί το συμβόλαιο του. Μάλιστα αρχικά η υπόθεση άργησε να δικαστεί. Είναι κάποια νομικής φύσεως θέματα. Τελικά εκδικάστηκε η απόφαση και βγήκε εναντίον μας παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από νομικούς. Θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από τα ποσά».  

Για τα αγωνιστικά...

«Ο Γκαρσία ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και είναι θέμα ημερών να ξαναμπεί στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Οικονόμου».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια