Πετοσφαιρα : Ανιστόρητος ή φιλότουρκος ο παρατηρητης ;


Δεν μας έφταναν τα διαιτητικά λάθη του χθεσινού αγώνα είχαμε και τον Αυστριακό παρατηρητή που πριν καλά καλά αρχίσει ο αγώνας φρόντισε να κάνει την παρουσία του αισθητή.


Ο Αυστριακος «εκλεψε την παράσταση» αφου ενοχλήθηκε από το πανό που ανάρτησαν οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» με το μήνυμα: «Famagusta is Greek and our home», δηλαδή, «Η Αμμόχωστος είναι ελληνική και το σπίτι μας».
Βλέποντας το πανό ο εν λόγο κύριος απαίτησε να αφαιρεθεί το πανό, υποστηρίζοντας ότι η Αμμόχωστος ανήκει στην «τουρκική πλευρά» του νησιού !!
Άκουσον άκουσον, στο άκουσμα αυτο οι άνθρωποι του τμήματος τα έχασαν έτσι η επίσημη Ανόρθωση δια στόματος Ανδρεα Θεμιστοκλεους εξήγησε πεντε πράγματα για το πως εχει η κατάσταση. Παρά τις εξηγήσεις ο Βέρνερ Χόφμαϊστερ ήταν κάθετος προς την ανάρτηση του πανό κατι ομως που δεν έγινε δεκτό απο την ομάδα μας αρνήθηκε να το κατεβάσει. Το πανό έμεινε εκεί απο την αρχη του παιχνιδιού μεχρι και το τελος.

Να ακούμε αυτά τα τρελλα απο Τουρκους που εχουν σπουδάσει την προπαγάνδα....ναι. Μα να λέει αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ πάει πολύ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια