Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : " Άρχισε ήδη ένας άλλος οικονομικός αγώνας"

Μιλώντας στο Super ΣΠΟΡ FM ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του Χρίστου Πουλλαΐδη, αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό.


Αναλυτικα οι δηλωσεις: 

Για τις δηλώσεις του Χρίστου Πουλλαΐδη για το οικονομικό...  
«Όποιος και να είναι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, ουδείς μπορεί από μόνος του να τραβήξει το μεγάλο κουπί στο οικονομικό. Είναι υπόθεση όλων των Ανορθωσιατών. Ο κ. Πουλλαΐδης βοηθούσε και πριν, το ίδιο κάνει και τώρα όμως από μόνος του δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις υποθέσεις».
Για τη ψιθυρολογία για το παιχνίδι με την Δόξα...
«Αυτά που λέγονται προσβάλουν την Ανόρθωση ως σωματείο. Προσβάλει όλους τους ανθρώπους που είναι στην Ανόρθωση. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να λέγονται. Δυστυχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καθένας μπορεί να γράψει ότι αρλούμπα θέλει και να σπιλώνει άτομα και σωματεία. Ούτε ως υποψία δεν βρίσκεται στο δικό μας μυαλό αυτό. Λέχθηκε ότι ήταν εις γνώση ανθρώπων του σωματείου. Το απορρίπτουμε κατηγορηματικά. Πρέπει να μάθουμε ότι είναι και οι ήττες μέσα στο παιχνίδι. Δεν αποδώσαμε για 45 λεπτά και την πληρώσαμε. Όταν καταφέρουν να αναπτύξουν μια ψιθυρολογία μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν».
Για το 1 εκ. ευρώ που πρέπει να βρει το σωματείο μέχρι το τέλος της χρονιάς...
«Αυτό είναι το έλλειμμα που βγαίνει. Άρχισε ήδη ένας άλλος οικονομικός αγώνας για να βρούμε αυτό το ποσό».
Αν μπορεί να βρεθεί αυτό το ποσό...
«Είναι μεγάλο ποσό, το οποίο γίνεται τεράστιο σύμφωνα και με τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπήκαν κάτω κάποιες σκέψεις και κάποιες μελέτες. Θα προσπαθήσουμε με διάφορους τρόπους να έρθουν λεφτά στο σωματείο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αυτό επιβάλλει το καλό του σωματείου και αυτό θα κάνουμε».  
Για τις υποθέσεις της FIFA...
«Περιμένουμε να μας στείλουν το σκεπτικό της απόφασης για να μελετηθούν από τους νομικούς μας συμβούλους».
Για το γεγονός ότι ο Ζόρζε Κόστα έκλεισε δύο μήνες στον πάγκο της Ανόρθωσης...
«Έχει αφήσει τη δική τους σφραγίδα και έχει πολλά να δώσει. Θέλει να βελτιώσει την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια αυτή η βελτίωση. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Εθνικό. Πέρσι χάσαμε βαθμούς από τον Εθνικό σε μια κρίσιμη καμπή. Το θετικό είναι ότι επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Παβίσεβιτς που επιστρέφει σε λίγες ώρες. Κολοαύτι και Κάλβο προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό».  
Για τον κόσμο...
«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Έδειξαν και οι ποδοσφαιριστές πόσο θέλουν να έχουν μια καλή πορεία. Θα δούμε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της Κυριακής.
Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια