Συνέχισαν από εκεί που ... δεν σταμάτησαν


Δυο ήταν οι διακριθέντες χθες στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας, και αυτοι δεν ειναι άλλοι από τους Γκριγκαλασβίλι και Φοφανά.Ασταμάτητα τρεξίματα, βοήθειες στην άμυνα και οι πιο επικίνδυνοι στην αντίπαλη περιοχή.


Ο Γεωργιανός επιθετικός μέσος χθες εχτός απο το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ειχε και αλλες δυο πολυ καλες ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερο γκολ.
Ο Σότα Γκριγκαλασβίλι άρχισε σιγα σιγα να βρίσκει τα πατήματα του και να ξεδιπλώνει το ταλέντο στο γηπεδο, δείχνει πλέον να εχει περισσότερη αυτοπεποίθηση εντος αγωνιστικού χώρου.
Σίγουρα πρέπει και μπορεί να βελτιώσει μερικά πράγματα στο παιχνίδι του αλλα οπως ειπαμε και πιο παλια η βελτιωση για τον Γεωργιανο θα ειναι σταδιακή αφού θεωρητικά θα εχει την πιο δυσκολη προσαρμογή στην Ανορθωση απο καθε αλλο παίχτη για τους γνωστούς λογους.

Απο την άλλη ο έτερος δεύτερος καλύτερος μας ποδοσφαιριστης χθες Γκαούσου Φοφανά δειχνει να μην μπορεί να σταματήσει να τρέχει !
Ο βραχύσωμος επιθετικός της ομαδας μας δεν καταλαβαίνει τίποτα, την μια ειναι στην επίθεση και την αλλη ειναι στην άμυνα.
Ο Φοφανά είναι ο πιο σταθερός παίκτης της Ανόρθωσης και καθε εβδομάδα κανει οτι μπορει μεσα γιατο ειναι ηδη ο πιο αγαπημένος παίχτης της κερκίδας.

Τοσο ο Γκρίγκα αλλα και ο Φοφανά συνέχισαν απο εκει που εμεινα στο προηγούμενο παιχνιδι εξού και ο τιτλος του αρθρου μας.
Δεν θελουμε να μειώσουμε κανένα ποδοσφαιριστη μας για την χθεσινη του παρουσια αλλα καλο ειναι οι διακριθέντες παντα να αναγνωριζοντε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια