Πετόσφαιρα : Έναρξη προπώλησης για τον αγωνα με την Φενερ.


Η επιτροπή πετόσφαιρας ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι από το πρωί της Tρίτης ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα με την Φενερπαχτσε.


Γενική είσοδος έχει οριστεί στα €10 και έχουν εκδοθεί 1500 εισιτήρια. Επίσης θα υπάρχουν και 50 εισιτήρια για τις θέσεις  V.I.P όπου θα πωλούνται προς €20.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ενημερώνουμε ότι θα ισχύει  κανονικά ενώ παράλληλα με την προπώληση θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας προς €50( στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας με την Φενερ).

Επί του παρόντος εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται μόνο στην Μπουτίκ της ομάδας στην Λεμεσό στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο τηλ. 25395420.

Μετά από την μεγάλη ζήτηση και από άλλες πόλεις της Κύπρου που βρίσκονται οι χιλιάδες οπαδοί μας αποφασίστηκε ότι την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013, θα λειτουργήσει ειδικό ταμείο (μαζί με τα εισιτήρια του ποδοσφαίρου) για προπώληση εισιτηρίων, στο περιθώριο των αγώνων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια