Kρινος : Στην τελική φταίει ο Βέγκα


Ακούω και διαβάζω εν που τα εχτές ότι εν άξιζα με την πρόκριση. Αναλύστε μου το λιο γιατι εν έπρεπε να περάσουμε..;;; Επειδή επελανεν με η Δερύνεια.;;;; Οξα επειδή είχαν 3 πέναλτι και εν τους τα έδωσε. Άλλο το ότι η ομαδα εν έπαιξε και άλλο αν το άξιζα η οχι. Ξεχωρίστε τα. Ναι εν έπαιξα. Καθόλου. Μηδέν. Αλλα οι να μ λέτε ότι άξιζε ο αντίπαλος να περάσει. Που μες την περιοχή μου εμπηκε στο 120.


Το ότι ο Γκαρσια και ο Καλβο εν ήθελαν να παίξουν με τες "ρεζέρβες" εκαταλαβαμε το. Το ότι ο Σουσιαν, ο Αβρααμ και ο Σιελης εθελαν αλλα εν εκτός ρυθμού παλε φανερό. Ότι θέλω γρήγορο αμυντικό ξέρουμε το που το ματς με την Γκεφλε. Το ότι ο Αντιτς δεξιά εν καμνει εν ακομα πιο φανερό. Το ότι εχτές ήταν κανονικό περιπαιξιμο για τον κόσμο επίσης ξέρουμε το.
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ. Δώστε ησυχία. Εν που τα εχτές όλα φταίν μας. Δηλαδή αν χάσουμε που το ακοπελ που εν πολλα πιθανόν την Τρίτη να το κλείσουμε παλε..!;
Λιγο  τράβηγμα στο αυτι χρειάζεται. Και μια υπενθύμιση σε ποια ομαδα παίζουν χρειάζεται αλλα από εκείνους που πρέπει.

Αφοσιωμένα και φρόνημα για τον μεγάλο μας στόχο. Νίκη και μόνο νίκη την δευτερα.
Και κάτι τελευταίο. Το χθεσινό παιχνίδι αν ήταν πέρσι η πρόπερσι η οποτεδήποτε τα τελευταία 5 χρόνια εν το κερδίζαμε ούτε με πομπές. Δεν αναφέρομαι από θέμα ικανότητας αλλα μόνο καθαρά θεμας τύχης.

Και όσον αφορά την φάση του 120. Για μένα ήταν κίτρινη και φάουλ. Ως εδώ.
Και ρε Βειγκα εν ξέρεις ποσο εστεναχωρησες τους φίλους μου τους σκαλιωτες και τους ακοπελιστες ;
Πολλα...!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια