Το γυαλί ράγισε, από εδώ και εμπρός ο Κόστα παίζει μόνο τελικούς


Ο Ζόρζε Κόστα είχε χθες συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης με σκοπο να βρεθούν οι λόγοι των συνεχόμενων κακών εμφανίσεων ενω παράλληλα να παρθουν και τα κατάλληλα διορθωτικά μέτρα. Ειναι αυτη η κινηση σωστη η οχι ; Η απάντηση ειναι μάλλον κάπου στην μεση.


Ναι μεν η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ζορζ Κόστα και Δ.Σ θεωρητικά πάντα να "χτύπησαν" το καμπανάκι στον Πορτογάλο τεχνικό και ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και να παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλα και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Ο Κόστα,εχει μπροστά του ενα δεκαήμερο για να δουλέψει με τους παίκτες του για να βρει τις κατάλληλες λύσεις.
Όπως και να εχει το σημαντικό για την ομάδα είναι να βρει ξανα τον δρόμο της. Ειναι αντιληπτό οτι αυτο δεν είναι δουλειά ενός (προπονητή), αλλά πολύ περισσότερων ατόμων διοίκησης και ποδοσφαιριστων.

Απο την άλλη απο εδω και εμπρός ο Κοστα θα ειναι με την πλάτη στον τοίχο. Κάθε του αγώνας θα ειναι τελικός και είναι αντιληπτό οτι αρχής γενομένης απο τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ζορζ Κοστα θα "παιζει" τα ρέστα του...Ο Ζορζ Κοστα μπέικε πλέον στο στόχαστρο και της διοίκησης. Ευλογα μπορεί να ρωτησει κανείς, και αν δεν τα καταφέρει ο Πορτογαλος και συνεχίσουν οι κακες εμφανίσεις ;
Μα αυτο ειναι το ρισκο, η τον κρατάς και περιμένεις ανάκαμψη η κάνεις και πάλι αλλαγή προπονητή και φτου και απ'την αρχή.

Η όποια απόφαση παρθεί (η οποία πάρθηκε) είναι σωστή μέχρι αποδείξεως του εναντίων αφού οπως βλέπετε είναι δίκοπο μαχαίρι. Εμείς ελπίζουμε σε γρήγορη ανάκαμψη και με 2-3 ενισχύσεις τον Ιανουάριο (ειτε εσωτερικές μεταγραφές) η ομαδα μας μπορει να ελπίζει για κατι καλο...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια