ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ : «Η Πόλη τους, οι κανόνες μας»


Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τον αποψινό αγώνα βόλεϊ με την Αναγέννηση Δερύνειας αλλά και για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοινωση:


«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν απόψε στον αγώνα της ομάδας βόλεϋ ανδρών με την Αναγέννηση Δερύνειας στο Θεμιστόκλειο. Λόγω του βαρυφορτωμένου προγράμματος στην αρχή της χρονιάς, η ομάδα μας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και η στήριξη μας κρίνεται απαραίτητη για να βοηθήσουμε τους πετοσφαιριστές μας να ανακάμψουν.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Λάρνακας, τα προεόρτια θα αρχίσουν από το Σάββατο στις 19:00 στο Κεντρικό οίκημα του Συνδέσμου μας στη Λάρνακα. Καλούνται όλοι οι ΜΑΧΗΤΕC να περάσουν από το «Χριστάκης Φωτίου» Club και να στείλουν μηνύματα για το ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη. Η προσυγκέντρωση της Κυριακής στο ΧΦ Club ορίστηκε στις 12:30 και η αυτοκινητοπομπή για το θα αναχωρήσει λίγο πριν τις 14:00 για τον Πισσαρίδη, από όπου θα πραγματοποιηθεί πορεία.

Να είστε όλοι εκεί.

ΥΓ: Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την τιμωρία που μας επέβαλε η ΚΟΠ, να μείνει κλειστή η Νότια κερκίδα στον αγώνα με τον Άρη. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η σοβαρότητα στους κόλπους της Ομοσπονδίας είναι είδος προς εξαφάνιση. Διερωτώμαστε αν η ΚΟΠ έχει κατανοήσει σε τι μπελάδες πάει να βάλει την Κύπρο, με τη συμφωνία με την τ/κ ομοσπονδία και αντί αυτού ασχολείται με τιμωρίες... τσιμέντων.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ...».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια