Αναλυτής : Aνορθωση - Ε.Ν.Π


Δυστυχώς για άλλη μια εβδομάδα τα αμυντικά λάθη επισκίασαν την απόδοση της ομάδας ( την οποία απόδοση τέλος πάντων). Και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε αναφορά σε αυτές. 



Το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας μας...όπως μπορείτε να δείτε όταν η μπάλα χάθηκε απο τον αρ.1 Σιελη η τρύπα στην άμυνα της ομάδας μας ήταν περίπου 17-18 μετρα.Ο παίχτης της Ένωσης κλέβει την μπάλα κάνει περίπου 6-7 μετρά για να δώσει την μπάλα στο σημείο "α" ο παίχτης της Ένωσης στον κύκλο ΧΩΡΙΣ να μαρκάρετε απο κάποιον παει στο σημείο "β" και κανει το γκολ για την ομάδα της Ένωσης. Τεράστιο σοβαρό λάθος από την αμυντική μας γραμμή αφού είναι αδιανόητο η άμυνα της Ανόρθωσης να κάνει τέτοια λάθη ....Καμια ευθυνη στον Βεγκα.


Μια απ΄τα ιδια και στο δευτερο γκολ που εδωσε προβαδισμα στην ομαδα του Παραλιμνιου. Ο παιχτης της Ενωσης αδιαζει τον Γκριγκαλασβιλι και απο εκει και περ η αμυντικη μας δεν κανουν τιποτα, ο Λοπεζ κανει το σουτ ...δοκαρι και μεσα καμια ευθύνη στον Βεγκα.


Το πρωτο γκολ της ομάδας μας η τελευταία φαση που θα σχολιάσουμε. Ο αρ.2 Κολαουτι "βγαίνει" εκτος της περιοχής και με πλατι προς το τερμα μοιράζει μπαλα στα πλαγια και συγκεκριμένα στον Αντιτς στο σημειο "β". Απο την άλλη ο αρ.1 ο Αλεξα κανει την κίνηση προς το σημειο "α" για να δεχθεί σεντρα απο τον Αντιτς για να σκοράρει με κεφαλιά. Πολυ ωραια ομαδική προσπάθεια.!



Κουραστήκαμε να λεμε καθε εβδομάδα για τα αμυντικα λαθη της Ανόρθωσης. Ο Ζορζ Κοστα πρεπει να βρει την λύση μεχρι τον Ιανουαριο αφου ειναι επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια