Έκτακτη Γενική και Καταστατική Συνέλευση με θέμα το δάνειο του "Παπαδοπουλος"


Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συγκαλείται Έκτακτη Γενική και Καταστατική Συνέλευση συμφωνα με ανακοινωση της Ανορθωσης.

Aναλυτικα η ανακοινωση:

Μετά από απόφαση της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, συγκαλείται, δυνάμει του άρθρου 9.1.5 του Καταστατικού του Συλλόγου, Έκτακτη Γενική και Καταστατική Συνέλευση την Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6μμ, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχει ως μοναδικό θέμα την έγκριση παραχώρησης εγγύησης και εξασφάλισης από το Σύλλογο προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) ΛΤΔ, σχετικά με την αναδιάρθρωση του δανείου της εν λόγω τράπεζας προς την εταιρία «Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια Λτδ» και θέματα που άπτονται της συμφωνίας αυτής.

Η Καταστατική Συνέλευση θα έχει ως μοναδικό θέμα την τροποποίηση του άρθρου 8.1 του Καταστατικού, έτσι ώστε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου να αποτελεί αυτόματα και εκ της θέσεως του, Μέλος του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι δυνάμει των άρθρων 9.2.4 και 9.2.26 δικαίωμα να παρευρίσκονται στη Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους προς το Σύλλογο μέχρι και την τρέχουσα χρονιά. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Συνέλευση σε μη Μέλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια