Ακόμα και με νίκη ο Ζορζ Κόστα θα είναι υπό αμφισβήτηση


Μπορεί ο Ζόρζε Κόστα να δείχνει να μη επηρεάζεται από τα οσα λέγονται γύρω από το όνομα του και την θέση του στην ομάδα παρόλα αυτα ξέρει πολύ καλά ότι το επομενο ματς ειναι πραγματικός τελικός για τον ιδιο.


Κομβικής σημασίας είναι  το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα αφού τα τελευταία ματς η Ανόρθωση κάνει βήματα...προς τα πισω. Ο Ζορζ Κοστα μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε απο μερίδα οπαδών μας μετα το τελος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ ξερει και αυτός πλέον απο πρώτο χέρι οτι η νικη με την Ν. Σαλαμίνα είναι κατι περισσότερο απο μονόδρομος και οποίο αλλο αποτέλεσμα πέραν αυτή θεωρείτε αποτυχία.
Έτσι ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα φέρουν Πορτογάλο κόουτς με το ενα ποδι εκτος "Παπαδοπουλος". Δεν θέλουμε να προτρέχουμε αλλα οποίος έχει κατα νου ότι ακόμα και με νικη με την Σαλαμίνα ο Ζορζ Κοστα δεν θα βρίσκετε υπό αμφισβήτηση είναι αλλού ξημερωμένος.

Οταν οι σχέσεις προπονητή - διοίκησης - κόσμου εχουν "σπάσει" και το γυαλί εχει ραγίσει τότε τα πράγματα ειναι δύσκολα. Μονο με ενα τροπο θα κολλήσει ξανα το γυαλι, ξερετε πως ; Μα με τον τιτλο φυσικά οσο ουτοπικό και αν ακούγετε την δεδομενη στιγμη αυτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια