Χρ. Πουλλαΐδης : "Δεν χάνω όμως την αισιοδοξία μου για τη συνέχεια"


Το σωματείο είναι αυτό που βγήκε κερδισμένο απο την χθεσινοβραδινή συνάντηση πρώην προέδρων στην οικία του κ. Χρίστου Πουλλαΐδη δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος το μεσημέρι στο supersport-fm. 

Αναλυτικά οι δηλωσεις:


«Πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα το χθεσινό δείπνο. Ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε όλοι οι πρόεδροι. Όλοι οι προσκεκλημένοι Κίκης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Παντελή, Κρις Γεωργιάδης, Αντώνης Δημητρίου, Κυριάκος Κούσιος, Σάββας Κάκος, Αχιλλέας Νικολάου ήταν παρόντες και αυτό με ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Μέσα από τέτοιες συνευρέσεις δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε και να καταλάβουμε πως σκέφτεται ο κάθε ένας. Βάλαμε κάποια πράγματα κάτω όσον αφορά τις αρχές που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις μας. Είδα να υπάρχει πολύ καλή διάθεση από όλους έτσι ώστε να βοηθήσουν και να αφήσου πίσω τα παλιά. Μπορώ να πω ότι ήταν μια εξαιρετική αρχή γιατί δεν θα μείνουμε στη χθεσινή συνάντηση. Κάλεσα από τώρα τους πρώην προέδρους σε νέα συνάντηση σε δύο εβδομάδες».


Για το αν συζήτησαν για τα προβλήματα που έχει το σωματείο στο οικονομικό:

«Σίγουρα συζητήσαμε για το οικονομικό. Δεν θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε. Ξέρουμε όλοι τα προβλήματα. Εξέφρασαν όλοι την καλή διάθεση να βοηθήσουν, ο κάθε ένας στα μέτρα των δυνατοτήτων του. Στην επόμενη συνάντηση θα μπούμε πιο βαθιά σε κάποια θέματα. Έχω κάποιες ιδέες στο μυαλό μου. Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι ότι όλοι έφυγαν από το χθεσινό δείπνο με ένα πολύ καλό συναίσθημα».


Για την πορεία της ομάδας και πόσο τον προβληματίζει η εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα;

«Δεν μπορούσα παρά να είμαι προβληματισμένος και να ανησυχώ με την απόδοση της ομάδας μας. Δεν χάνω όμως την αισιοδοξία μου για τη συνέχεια. Μίλησα για δύο ώρες χθες με τον προπονητή μας Ζόρζε Κόστα. Κάναμε κάποιες ενέργειες και πιστεύω ότι από τον αγώνα με την ΑΕΚ θα δούμε μια διαφορετική Ανόρθωση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια