Αλ.Αλεξάνδρου : "Η κτηματική δεν έχει έσοδα για να το καλύψει το δανειο του "Παπαδοπουλος"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ενόψει του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
Αναλυτικα οι δηλωσεις:

«Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση.. Έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να υπερπηδήσουμε τον εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας» 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεν Σοσιάν, ενώ ατομικές προπονήσεις πραγματοποιεί ο Οκκάς ο οποίος συμμετέχει στα σεμινάρια για το UEFAPro. ασδ.
Για την σύγκληση έκτακτης καταστατικής συνέλευσης στις 6 Δεκεμβρίου...  
«Είναι στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί ο σύλλογος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Θέλουμε σιγά σιγά να εξοφληθεί αυτό το δάνειο της κτηματικής. Θα γίνει μια αναδιάρθρωση για να μπορεί να ανταποκριθεί το σωματείο και σιγά σιγά να εξοφληθεί το δάνειο. Θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».
Για τις ανησυχίες του κόσμου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»...
Δεν είναι μεγάλο το δάνειο, έχουν δοθεί λεπτομέρειες. Η κτηματική εταιρεία δεν έχει έσοδα για να το καλύψει. Το σωματείο θα πρέπει να καλύψει τις δόσεις και να μην κινδυνεύσει το γήπεδο το οποίο είναι περιουσία του σωματείου και του κόσμου και έτσι θα παραμείνει. Η διοίκηση οφείλει να κάνει τις ενέργειες για να αποπληρώνεται το δάνειο ούτε ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για το γήπεδο».
Για την τροποποίηση που θα γίνει όπου ο πρόεδρος του δ.σ. να είναι και μέλος του επόμενου δ.σ....  
«Δεν θα ενισχύσει αναδρομικά. Θα ισχύσει από εδώ και μπρος. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα είναι μέσα στη νέα διοίκηση. Είναι για το μέλλον που ισχύει αυτή η αλλαγή. Το σκεπτικό είναι να υπάρχει μια ομαλή διαδοχή. Όποιος και αν αποχωρήσει να είναι στη διοίκηση του όποιου νέου πρόεδρου για να μπορεί να ενημερώνει την διοίκηση για όλα τα θέματα για να μην υπάρχουν προβλήματα και ανακρίβειες. Όποιος και αν αποχωρήσει οφείλει να είναι εκεί στρατιώτης της Ανόρθωσης». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια