Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : "Η νίκη της ΑΕΛ ήταν δίκαιη"


Για την τραγική εμφάνιση της ομάδας μας και φυσικά για την επόμενη μέρα μίλησε στο SUPER ΣΠΟΡ FM ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου:
Αναλυτικά η ανακοινωση:

«Η νίκη της ΑΕΛ ήταν δίκαιη. Είχε περισσότερες απαιτήσεις από εμάς και έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Μας άφησε πίκρα η εμφάνιση της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα. Αυτό που ενόχλησε είναι ότι δεν είδαμε την απαιτούμενη προσπάθεια και ζήλο που έπρεπε να είχαν. Αυτό προβληματίζει την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο Είναι κάποια πράγματα που έχουν εντοπιστεί από τον προπονητή. Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν μπορούσαν να μας αφήσουν ικανοποιημένους. Η διακοπή είναι ότι καλύτερο για την ομάδα. Θα δοθεί ο χρόνος για να γίνει αυτό που πρέπει. Θα δουλέψει ο προπονητής, η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις της ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη και διεκδικητική» .
Για τις αποφάσεις που θα παρθούν…  
«Αυτό θα το κρατήσουμε εντός της ομάδας. Είναι κάποιοι χειρισμοί που γίνονται για να βοηθηθεί η ομάδα ουσιαστικά».
Για τον Ζόρζε Κόστα…  
«Η φιλοσοφία μας είναι ότι είμαστε ένα σύνολο και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Ευθύνες υπάρχουν σε όλους. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Το θέμα είναι να υπάρξει προσπάθεια αλλαγής αυτής της κατάστασης. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι άσχημη. Αυτό που ενοχλεί είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα».
Για τις αδυναμίες που υπάρχουν σε άμυνα και επίθεση…  
«Υπάρχουν αδυναμίες στο σύνολο τις ομάδας. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι κάποια προβλήματα που υπάρχουν και που κάνουν το έργο του προπονητή δύσκολο».
Για τις ευκαιρίες που πρέπει να δοθούν στους νεαρούς…  
«Είναι καθαρά θέμα προπονητή. Δεν θα αργήσει να τους δοθεί η ευκαιρία».
Κυριακή φιλικό με την κάτω των 21
Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ…
«Μαραγκός και Βαλβέρδε είναι εκτός. Επανέρχεται ο Άντιτς και ο Κάλβο. Αγώνα δρόμου για να προλάβει θα κάνει ο Δημητρίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια