Α.Αλεξάνδρου : "Aυτή την φορά ο κοσμος θα δει την Ανόρθωση όπως θέλει αν την δει"


Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση και ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο σύμβουλος επικοινωνίας της «Κυρίας» Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Αναλυτικα η ανακοινωση:


«Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση αυτή με την ΑΕΚ, προερχόμαστε από ήττα και θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να επανέλθουμε στις νίκες και να επιστρέψουμε εντός στόχων» τόνισε αρχικά ο κ. Αλεξάνδρου

**«Όταν αγωνίζεσαι και αποτελείς μέλος μια ομάδας όπως η Ανόρθωση, η πίεση και το άγχος είναι δεδομένα καθώς υπάρχει συγκριμένος στόχος που είναι η νίκη. Πρέπει όλοι να μάθουν να ζουν με αυτή την πίεση η οποία είναι δεδομένη σε κάθε παιχνίδι».

**«Έγιναν κάποιες επαφές, κάποιες ενέργειες, θα γίνουν και άλλες με τον ερχομό του προέδρου με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν την ομάδα ούτως ώστε να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να είναι ανταγωνιστική ειδικά στο επόμενο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο στόχος, δεν προβήκαμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά κάνουμε αυτό που θεωρήσαμε σωστό και πρέπον για να βελτιωθεί η ομάδα. Υπάρχει δρόμος ακόμα και όταν χρειάζεται πρέπει να παίρνονται διορθωτικά μέτρα»

**«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Τζέισον το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Προσπαθεί, έχει βοήθειες όμως δεν θα ρισκάρουμε αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ούτε ο προπονητής θέλει να κάνει τέτοιο πράγμα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του».

**«Ο Βαλβέρδε θα προσπαθήσουμε να πάει με μια συντηρητική αγωγή, με θεραπείες για να αποφύγει την εγχείρηση, αυτή είναι η απόφαση των γιατρών και θα κινηθούμε με την θεραπεία θεωρώντας ότι είναι καλύτερο».

**«Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει απογοητευθεί, όχι τόσο για την ήττα αλλά από την όλη παρουσία της ομάδας, την έλλειψη πάθους, την έλλειψη προσπάθειας και στο γεγονός ότι η ομάδα δεν ήταν διεκδικητική. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και ο κόσμος παρά την απογοήτευση του είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έρθει στο γήπεδο και αυτή την φορά θα δει την Ανόρθωση όπως θέλει αν την δει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια