Αναλυτής : ΑΕΛ vs Ανόρθωση

Τα ίδια Παντελακη Παντελή μου, μάλλον η φράση ταιριάζει γάντι στην ομαδα μας αφου δεν δείχνει να διορθώνετε στα τρωτά της σημεία.  




Η φαση μιλαει απο μονη της. 5-6 μετρα περιπου διάνυσε ο παχτης της ΑΕΛ για να παει στο σημειο που δειχνει το κοκκινο βελακι για να κανει ανενόχλητος του σουτ και να σκοραρει. Οταν ο Μακος κανει κινηση για να μαρκαρει τον Μπεμπε ειναι πλέον αργα. Για αλλη μια φορα η ομάδα πληρώνει την μεγάλη αποσταση που έχουν οι αμυντικοι της.


Την φαση αυτη την βαζω ετσι για το γαμώτο !  Μονος ο Ροβερτο και δεν καταφερνει να σκοτωσει τον αντιπαλο κηπερ. Αν εκανε το γκολ εδω ΙΣΩΣ να ειχαμε αλλα να πουμε ...


Δεν το κανουμε συχνα να κρινουμε διαιτητικές αποφασεις αλλα ητα μεγαη αστοχια απο πλευρας ΑΕΛ η διαμαρτυρία σε αυτη την φαση. Ο Ντεντε κατα την πτώση του σηκωνει τοαριστερο του ποδι πανω και "πιανει" τον Σιοτα. Απλα αυτο.


Δεν μπορουμε να πουμε και πολλα για την εμπνευση του Γκαλαμαζ να κανει προσπαθεια για γεμισμα που ειχε ως επακολουθο να κοντραρει η μπαλα στον Σα. Στο βαθος δεξια υπαρχει παιχτης που θα μπορουσε να πασαρει...





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια