Απο το κάτω διάζωμα της Δυτικής και την είσοδο αριθμός 5 οι κάτοχοι διαρκείας της Νότιας


Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τον Άρη και συγκεκριμενα σε αυτους που ειναι κάτοχοι δειαρκιας στην Νοτια δίνει η διοίκηση της Ανόρθωσης, μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικα η ανακοινωση:



Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ο αυριανός αγώνας που είναι ορισμένος να γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξεκινά στις 6μμ.

Λόγω τιμωρίας από τη Δικαστική Επιτροπή, η Νότια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Νότιας κερκίδας παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, από την είσοδο αριθμός 5.

Καλούμε όλους τους υφιστάμενους κατόχους καρτών διαρκείας στο κάτω διάζωμα της Δυτικής, όπως χρησιμοποιούν αποκλειστικά την είσοδο αριθμός 3.

Για τον αυριανό αγώνα δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.45μμ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί στα 10 Ευρώ τα κανονικά και τα μαθητικά και 1 Ευρώ τα παιδικά εισιτήρια.

Υπενθυμίζουμε ότι, με κάθε κανονικό εισιτήριο μόνο, θα υπάρχει και ένας Χριστουγεννιάτικος λαχνός αξίας 10 Ευρώ για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης και να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο, αγοράζοντας τους λαχνούς του Συλλόγου.

Κάνουμε ειδική έκκληση στους κατόχους καρτών διαρκείας, όπως και εκείνοι αξιοποιήσουν την παρουσία εθελοντών στις πόρτες του σταδίου για αγορά χριστουγεννιάτικων λαχνών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια