Κρινος : Μεταγραφική ενίσχυση εν όψη...ή οχι ;


Η ομαδα εμφανώς και χρειάζεται ενίσχυση. 


Εμφανής η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας με ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟ ποδοσφαιριστή. Εδώ ειναι το βασικότερο μας προβλημα. Παίχτες σαν τον Αουρελιο ειναι η λυση. Γιατί με ενδεχόμενη κάθοδο αριστερού μπακ κερδίζεις άλλον ενα παίχτη τον Αβρααμ που επιτέλους δείχνει τον καλο του εαυτό αλλα στην θέση που ξέρει παρά πολυ καλα, του ακραιου επιθετικού!
Απο εκει και πέρα ο Μπεσερα για μένα θεωρείται σίγουρος. Άρα ακομα μια λυση στα μεσοεπιθετικα. Κατεμενα μας μένει η θέση του επιθετικού και μια στο κεντρο της άμυνας. Εδώ βλέπουμε ότι το δίδυμο Ζορζε - Παβισεβιτς αρχίζει να δένει άρα ψάχνουμε κάποιον αντικαταστάτη τους που να ειναι όμως καλύτερος απο τον Γκαάμαζ. Εδώ ισως λύσεις οπως του πρώην Αντρεα Κωνσταντίνου η του Γκοραν Ταλ του εθνικού είναι εφικτές και πολυ πιο φτηνές. Επαναλαμβάνω ψάχνεις ρεζέρβα για την συγκεκριμένη θέση.
Στα της επίθεσης. Η λύση Μακρή λύνει τα χέρια του ΖΚ. Ισως μια αντικατάσταση του Σουσιαν με κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει πιο άμεσα. Αν οχι μένουμε με το. Ισραηλιτη και ο θεός βοηθός.!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια