Αλεξάνδρου: "Πήραμε την νίκη με την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων αγωνιστικών"


Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας  Αλέξανδρος Αλεξάνδρου,

Αναλυτικα οι δηλωσεις:


«Πήραμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, την καλύτερη των τελευταίων πολλών αγωνιστικών. Η ομάδα έδειξε βελτιωμένη, ανεβασμένη και το στοίχημα για εμάς είναι αν επιδείξουμε συνέχει και συνέπεια για να συνεχίσουν να έρχονται τα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν σημαίνει κάτι η νίκη πέραν από τους τρεις βαθμούς, όμως ήρθε σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι και μετά από μια σειρά εμφανίσεων όχι τόσο καλών και γι’ αυτό αποκτά για εμάς μεγαλύτερη αξία» είπε αρχικά ο κ. Αλεξάνδρου.

Τώρα το παιχνίδι με τον Άρη…

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Έχει βελτιωθεί αισθητά ο Άρης, είναι καλή ομάδα, έρχεται με καλή ψυχολογία και καλό ενθουσιασμό οπόταν ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την συνέχεια…

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μετά το παιχνίδι με τον Άρη, με τρία εκτός έδρας ντέρμπι. Εμείς το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που ακολουθεί είναι το παιχνίδι με τον Άρη».

Τα αγωνιστικά…

«Ο Σουσιάν προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Οι υπόλοιποι είναι ερωτηματικά, δεν ξέρουμε αν θα προλάβουν. Αβραάμ, Κολαούτι και Οχαγιόν έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Τιμωρημένοι είναι Αλέξα και Παβίσεβιτς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια