Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : "Ο πρόεδρος δεν υπερβάλει"



Το οικονομικό ταλανίζει την Ανόρθωση με την κατάσταση να έχει φτάσει σε οριακό σημείο συμφωνα με τον υπευθηνο εποινωνιας της ομαδας μας Αλ.Αεξανδρου.

Αναλυτικα οι δηλωσεις:


«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και έχει αναλυθεί αρκετές φορές μέσω των γενικών συνελεύσεων που δεν ήταν λίγες. Τα συνολικά χρέη είναι εκεί, οι τρέχουσες υποχρεώσεις είναι γνωστές. Είναι και οι παλιές όφειλες που είναι πιεστικές, είναι οι υποθέσεις της FIFA και έρχονται και τα κριτήρια. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Από μόνος του ο πρόεδρος δεν μπορεί, ούτε το συμβούλιο από μόνο του μπορεί. Ο πρόεδρος κάνει κάποιες ενέργειες. Θα πρέπει να έρθουν όλοι κοντά με προτάσεις για λύσεις αλλά και εμπράκτως για να ξεφύγει το σωματείο από αυτό το πρόβλημα που έχει περιέλθει. Ο πρόεδρος δεν υπερβάλει. Είναι όλα γνωστά. Είναι μια πραγματικότητα» .

Για το μήνυμα που έστειλε ο κ. Πουλλαΐδης ότι έμεινε μόνος...

«Είναι εντελώς ξεκάθαρο και δεν χρειάζεται να δώσω επεξήγηση. Είναι η ουσία αυτό που εννοεί. Η μεγάλη μάζα του κόσμου δεν έχει την οικονομική ευχέρεια. Όσο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει είναι σημαντικό. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. Είναι δύσκολο το έργο κάθε παράγοντα. Το μόνο που ζητάμε από τον κόσμο της Ανόρθωσης είναι να έρχεται στο γήπεδο και να αγοράζει τον λαχνό. Η Ανόρθωση περνά δύσκολες στιγμές και χρειάζεται η βοήθεια όλων».

Για το διάστημα που είναι απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές...

«Είναι απλήρωτοι οι δύο τελευταίοι μήνες. Θα γίνει προσπάθεια. Είναι γενικότερο το πρόβλημα».

Αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο κ. Πουλλαΐδης αν δεν υπάρξει ανταπόκριση...  

«Δεν μπορώ να πω τι θα κάνει ο ίδιος. Τον προβληματίζει η όλη κατάσταση. Η σημερινή συνεδρία είναι σημαντική, η αυριανή γενική συνέλευση ακόμα πιο σημαντική. Θα γίνουν ενέργειες για να υπάρξει ανταπόκριση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Άρη...

«Έχουμε τους μακροχρόνιους απόντες Βαλβέρδε και Μαραγκό. Λόγω καρτών θα είναι εκτός οι Παβίσεβιτς και Αλέξα.  Από κει και πέρα ο Άντις έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει. Έβγαλε όλο το πρόγραμμα και θα δοκιμάσει και αύριο. Οι Αβραάμ και Κολαούτι προπονήθηκαν ατομικά και σήμερα. Δεν μπόρεσαν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο να είναι στην αποστολή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια