Διαδικασίες για το ενδεχόμενο σύστασης της ποδοσφαιρικής εταιρείας


Η Ανόρθωση με ανακοίνωσή της ενημερώσει τα μέλη της με λεπτομέρειες για τις διαδικασίες για το ενδεχόμενο σύστασης της ποδοσφαιρικής εταιρείας...

Η ανακοίνωση


Ενημερώνουμε ότι, σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 09 Ιανουαρίου 2014, ο Σύλλογος έχει προχωρήσει στα επόμενα βήματα προετοιμασίας και σχεδιασμού, σύμφωνα και με το ψήφισμα της Γενική Συνέλευσης.

Τη Γενική εποπτεία των διεργασιών έχει αναλάβει ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πουλλαίδης, σε συνεργασία με το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Μανώλη.

Την ετοιμασία του Καταστατικού της προτεινόμενης για σύσταση εταιρείας, καθώς και την προτεινόμενη συμφωνία μεταξύ Συλλόγου και ποδοσφαιρικής εταιρείας έχει αναλάβει η νομική ομάδα του Συλλόγου, που αποτελείται από τους κ. κ. Αδάμο Μοντάνιο, Παναγιώτη Κάκκουρα, Λουκά Κούσιο και Κατερίνα Μηνά. Την νομική ομάδα θα υποστηρίξουν οι επίσης νομικοί Κρίς Γεωργιάδης (πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου) και Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ο Σύλλογος έχει ήδη αποταθεί προς την KPMG για το νενομισμένο έλεγχο των λογιστικών βιβλίων του για το έτος 2013, στοιχεία τα οποία θα αξιοποιηθούν για την ετοιμασία του Ενημερωτικού Δελτίου.

Το Ενημερωτικό Δελτίο θα ετοιμαστεί από τη χρηματιστηριακή εταιρεία Prochoice Chrimatistiriaki Ltd, η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Όλα τα ζητήματα οικονομικής υφής θα είναι υπό την εποπτεία του Οικονομικού Σύμβουλου Σταύρου Χ’ Κυριάκου, των ελεγκτών μας στην KPMG και του κ. Αντρέα Λεωνίδου.

Τέλος, τα διαδικαστικά θέματα έχουν αναλάβει τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. κ. Θέμης Βιολάρης, Θεόδωρος Τιμοθέου και Ελίνα Πατριώτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια