Ένδειξη ενδιαφέροντος για ενδεχόμενη αγορά μετοχών


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης, με την οποία ενημερώνει ότι στα πλαίσια των προετοιμασιών για τη νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αναφορικά με το ενδεχόμενο σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας ο Σύλλογος θα αξιοποιήσει το τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί για να δοθεί από όσους επιθυμούν μια αρχική αλλά μη δεσμευτική ένδειξη ενδιαφέροντος για αγορά μετοχών, εάν και εφόσον η Γενική Συνέλευση εγκρίνει τη σύσταση εταιρείας.

Αναλυτικά:



Ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των προετοιμασιών για τη νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αναφορικά με το ενδεχόμενο σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας, ο Σύλλογος θα αξιοποιήσει το τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί σε συνεργασία με την εταιρεία «Evresis», έτσι ώστε να γίνει επικοινωνία με Μέλη, κατόχους καρτών διαρκείας και φίλους του Συλλόγου τα στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στο Σύλλογο.

Σκοπός της επικοινωνίας με τον κόσμο είναι να δοθεί από όσους επιθυμούν μια αρχική αλλά μη δεσμευτική ένδειξη ενδιαφέροντος για αγορά μετοχών, εάν και εφόσον η Γενική Συνέλευση εγκρίνει τη σύσταση εταιρείας.

Περαιτέρω, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να εκφέρει και οποιαδήποτε άλλη άποψη στο θέμα  ενδεχόμενης σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας και όλα αυτά τα στοιχεία θα διαβιβαστούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια σωστής και κατάλληλης προετοιμασίας, αφού η ρευστότητα της ποδοσφαιρικής εταιρείας θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά από την πρώτη μέρα ενδεχόμενης λειτουργίας της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία θα ξεκινήσει αύριο πρωί, Τέταρτη 22/01/14.

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνούν απευθείας με το Σύλλογο για το πιο πάνω θέμα, μπορούν να το πράττουν γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση info@anorthosisfc.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια