Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : " Εκτός πλάνων ο Οκκας, έχει εγγραφεί ο Λεάντρο Μπεσέρα"


Δηλώσεις στο SUPER ΣΠΟΡ FM έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Aναλυτικα:



Για τη μεγάλη νίκη επί της Δόξας σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ για τη μεγάλη νίκη. Παρά τις απουσίες η ομάδα ανταποκρίθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η έκταση του σκορ δεν παίζει κανένα ρόλο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σοβαρά και προσγειωμένα».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Γιάννο Οκκά:

«Ο προπονητής έχει ενημερώσει τον πρόεδρο και την επιτροπή προγραμματισμού ότι ο Οκκάς δεν είναι στα πλάνα του. Ο παίκτης ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή, του είπε ότι δεν είναι στα πλάνα του. Μίλησε και με τον πρόεδρο ο ποδοσφαιριστής. Ο κ. Πουλλαΐδης του είπε ότι είναι εκτός πλάνων του προπονητή και αν επιθυμεί να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Αν ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει,  μπορεί να μείνει και η Ανόρθωση θα τιμήσει το συμβόλαιο που υπάρχει».

**Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου επισήμανε ότι ο Λεάντρο Μπεσέρα έχει εγγραφεί και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια