Η Ανόρθωση... για Λαβόρδε


Mε ανακοίνωσή της η Ανόρθωση διευκρινίζει αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε γύρω από φερόμενες δηλώσεις του Αντώνη Δημητρίου για την μεταγραφή του Ρικάρδο Λαβόρδε.

Αναλυτικά η ανακοινωση:


"Μετά από απαίτηση μερίδας οπαδών της Ανόρθωσης, μέλη της δημοσιογραφική οικογένειας, καθώς και του ιδίου του πρώην Πρόεδρου Σάββα Κάκου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε το θέμα που προέκυψε μετά από δηλώσεις που αποδόθηκαν στον πρώην Πρόεδρο Αντώνη Δημητρίου.

Οι φερόμενες ως δηλώσεις του κ. Δημητρίου, αναφορικά με τη μεταγραφή του τότε ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Λαβόρδε, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχει στο αρχείο του Συλλόγου συμφωνητικό έγγραφο μεταξύ της ομάδας μας και της Ρωσικής ομάδας Κράσνονταρ, στο οποίο προνοείται συγκεκριμένο ποσό μεταγραφής. Διαβεβαιώνουμε ότι το ίδιο ακριβές ποσό έχει εισπραχθεί από το Σύλλογο, σε τρείς δόσεις την περίοδο Ιουνίου – Οκτωβρίου 2013 το οποίο αξιοποιήθηκε εξ ολοκλήρου για ανάγκες του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της 06ης Σεπτεμβρίου 2013, έγινε εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής η οποία έχει ήδη διεξάγει τον πρώτο έλεγχο στο Σύλλογο, χωρίς να έχει διαπιστωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υπεξαίρεσης στο Σύλλογο.

Σημειώνουμε, τελειώνοντας, ότι η τοποθέτηση μας δεν υπεισέρχεται σε οποιαδήποτε παρεμφερή θέματα που σχετίζονται με δηλώσεις πρώην παραγόντων του Συλλόγου, για τα οποία δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε και ούτε πρόθεση έχουμε να επανέλθουμε επί του συγκεκριμένου θέματος.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση αναφέρονται οικονομικά στοιχεία που αφορούν το Σύλλογο, τα οποία κρίνουμε ότι χρίζουν απάντησης ή/και διευκρίνησης στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας που διέπουν τη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα γίνεται επίσημη τοποθέτηση από το Σύλλογο όπως γίνεται και στην πιο πάνω περίπτωση".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια